Jimmy de Bruijn

Jimmy de Bruijn

Komende donderdag 4 juni 2020 organiseren wij om 20.00u een informatiebijeenkomst voor ouders/verzorgers van spelers en (team)leiders, die in het seizoen 2019-2020 of 2020-2021 zijn gestart/gaan starten binnen SV Venray.

Tijdens deze bijeenkomst, waarvan wij per gezin één ouder willen uitnodigen (In verband met de Corona-problematiek) laten wij jullie kennismaken met SV Venray en nemen wij u mee door de werkwijze, en de sportaccommodatie.

Hiervoor geldt wél dat aanmelden verplicht is. Bent u aanwezig, meld u vóór woensdag 3 juni 2020 - 20.00u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingschema week 24, 25 én 26

Gepubliceerd in SVVenray
zondag 31 mei 2020 11:26

Het trainingschema voor het restant van dit seizoen, in de nieuwe teamsamenstellingen, is bekend.
Dit schema is van toepassing voor de doordeweeksedagen in de weken 24, 25 en 26. Dus tot op 27 juni de laatste training is.

Het schema is gevoegd aan dit artikel.

In Memoriam Gerard van Elswijk

Gepubliceerd in SVVenray
zondag 31 mei 2020 06:46

Dit weekend bereikte ons het droevige bericht over ons erelid Gerard van Elswijk. Hij overleed in de leeftijd van 89 jaar.

Gerard van Elswijk kwam na de Tweede Wereldoorlog naar Venray. Binnen SV Venray was hij jarenlang actief als jeugdleider en scheidsrechter en in de decembertijd werd hij dikwijls gevraagd door de Goedheiligman om hulp-Sinterklaas te mogen spelen. Na zijn verhuizing naar Eindhoven bleef hij SV Venray een warm hart toedragen.

Gerard dank voor jouw verdiensten en hopelijk mag je nu je rust gevonden hebben.

Het E-team van SV Venray heeft haar goede spel doorgezet en daarmee de koppositie ingenomen in de Fifa-competitie 11vs11 VVV-Venlo !
Afgelopen woensdag was het E-team, onder leiding van Luc Hesen, te sterk voor SV Deurne (3-0), NWC Asten (4-0) en MVC'19 (3-0).

Aankomende woensdag 27 mei worden wedstrijden gespeeld tegen Belfeldia, AVV America en Volharding. Volharding staat momenteel 3e in de tussenstand en daarmee een interessante wedstrijd voor de tussenstand.
Deze wedstrijd zal om 20.00 uur live te volgen zal zijn via de livestream van VVV-Venlo. Woensdag 3 juni is de laatste speeldag.

Wij wensen de E-spelers ook aankomende woensdag heel veel succes!

PHOTO 2020 05 21 12 48 53

Trainingschema week 22 én week 23

Gepubliceerd in SVVenray
maandag 25 mei 2020 07:41

 Het trainingschema van deze week (weeknr 22) is bekend.
U treft dat aan hieronder in de bijlage van dit item.

update: Tevens schema voor kalenderweek 23 (weekdagen na pinksteren)

Schema: Zaterdag-trainingen + Update

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 20 mei 2020 17:38

Het schema voor de trainingen in de komende weken, voor de zaterdagen, is bekend.
Je treft dit aan in de bijlage van dit item.

Let op: Aanpassing in dit schema, is dat per 6 juni de nieuwe teams trainen. Aan dit artikel is daarom een vernieuwde bijlage gevoegd. Dit schema is van toepassing tot en met zaterdag 27 juni 2020.

Speelschema VVV-FIFA 11 vs. 11

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 12 mei 2020 11:07

Eerste wedstrijd SV Venray in VVV-Venlo 11 vs. 11 FIFA-competitie Live te volgen!!

Zoals eerder gecommuniceerd doet een team van SV Venray mee aan de 11 vs 11 Fifa-competitie van VVV-Venlo. Onderstaande wedstrijden zullen via de stream live te volgen zijn via het YouTube kanaal van VVV-Venlo https://www.youtube.com/user/TheOfficialVVVVenlo

Woensdag 13 mei 2020

(INHAAL) 18:30 - 19:00: Sparta '18 - SV Venray
19:00 - 19:30: SV-Deurne - Venlosche Boys
19:30 - 20:00: Ysselsteyn - MVC'19
20:00 - 20:30: NWC Asten - Sportclub Irene

Zie het volledige schema in de bijlage van dit bericht.

Ranglijst 11vs11 competitie 1

 

Keeper Ardts komt Venray versterken

Gepubliceerd in Heren 1
vrijdag 01 mei 2020 20:03

Aan het einde van dit, niet afgemaakte, seizoen vertrekt keeper Bryan Roox bij Venray. De selectie had hierdoor behoefte aan nieuw bloed onder de lat. Deze is nu gevonden en hij zal o.a. met Sam Stiphout de concurrentie aangaan in het nieuwe seizoen.

Onze nieuwe speler stelt zichtzelf voor:
"Hoi, Ik ben Arjan Ardts, 20 jaar oud en woonachtig in Haps. Ik ben afgelopen jaar begonnen aan een studie commerciële economie aan de HAN in Nijmegen. Ik ben mijn voetbalcarrière begonnen bij de Hapse Boys en daarna de overstap gemaakt naar JVC Cuijk. Vanuit deze club heb ik de overstap gemaakt naar NEC Nijmegen. Hier heb ik in de jeugd opleiding gespeeld en daarna ben ik aangesloten bij de beloften/1ste elftal. In het laatste jaar heb ik de keus gemaakt om voor een studie te kiezen in plaats van een verder verblijf bij NEC. Afgelopen jaar heb ik mijn wedstrijden voor Woezik uit Wijchen gespeeld."

"Ik ben op mijn 14de naar NEC gegaan, na 1 seizoen ging ik terug naar JVC. Op mijn zestiende ben ik een tweejarige overeenkomst aangegaan met NEC en ging ik keepen in de O19 en stroomde daarna door naar de (jong)selectie. De keuze voor studie maakte een langer verblijf lastig, en daarom ben ik afgelopen seizoen bij Woezik gaan spelen.. Ik zie enorm uit om komend seizoen in Venray te laten zien waartoe we samen in staan kunnen zijn." 


Arjan welkom en veel succes bij SV Venray

Jeugdtrainers en damestrainer gezocht

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 29 april 2020 06:56

De technische commissie van SV Venray is op zoek naar trainers die in het nieuwe seizoen bij onze mooie vereniging jeugdteams willen trainen.

Daarnaast zijn zij ook op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dames, die de damesafdeling mee opbouwt.

Gemotiveerde en geïnteresseerde liefhebbers kunnen zich richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Durf jij de uitdaging aan?

Wim Broers: Lid in de orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd in Vrijwilligers
vrijdag 24 april 2020 10:36

Hedenochtend is Wim Broers verrast door onze burgervader Luc Winants met heuglijk nieuws. Op basis van zijn verdiensten is hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wim Broers is wekelijks vele uren te vinden bij SV Venray. Vanaf 1976 is hij leider van diverse teams van de jongste leden (de E’tjes en de F’jes), waarvan een aantal jaren als hoofdleider van de E-pupillen, jeugd-secretaris en leider van de C1. Daarnaast is hij tot op heden leider van de lagere senioren teams. Elk weekend is hij op de velden te vinden als clubscheidsrechter. Als lid van de activiteitencommissie van SV Venray is hij medeorganisator van de huldiging van de Vrijwilliger van de maand en het jaarlijkse Vrijwilligersfeest.

Al meer dan 30 jaar zet Wim Broers zich namens Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray in als hulp-Sinterklaas. In deze rol brengt hij elk jaar geheel belangeloos veel plezier bij gezinnen en bedrijven. Vanaf 2001 is Wim Broers tevens actief als bestuurslid van de personeelsvereniging van de gemeente Horst aan de Maas, waarvan de laatste 11 jaar als voorzitter.

Wim, proficiat

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.