Organisatie

SV Venray wordt bestuurd door een aantal componenten: een bestuur, een aantal commissies en functionarissen.

Bestuur

Commissies
Commissie PR & Communicatie  Jimmy de Bruijn / Coert de Bruijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdcommissie

Administratief
Financiële administratie  Ramon Goumans/Bernie van Lierop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige

Meer in deze categorie: « Sponsoring Kleding »