×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 516 niet laden

Heren 1

Op een regenachtige zondag trad SV Venray thuis op sportpark de Wieën tegen Veritas aan, deze ploeg stond gelijk in aantal punten en dus een geduchte tegenstander. Rick Egelmeers stond rechtsback en Bram Vievermans begon op de bank.

De bezoekers mochten aftrappen van scheidsrechter Vereijken en na 10 minuten was het na een goede aanval Armend Shala die vrij kon inkoppen 1-0 voor Venray, onze jongens begonnen goed tegen een verzorgd spelende ploeg. Echter na 16 minuten was het Veritas die op 1-1 kwam na een steekpas op Bjorn Bastiaans die Frank Decker verraste met een stiftbal. Het spel golfde op en neer en beide ploegen speelden om te winnen voor de ca. 200 toeschouwers.

In de 25e minuut kwam Venray weer op voorsprong nadat Jeroen Vullings de bal klaar legde voor Jesse Rommen, zijn schot was onhoudbaar, 2-1. De betere kansen waren voor Venray maar de ploegen gingen rusten met een 2-1 stand.

In de 2e helft was het Veritas die de bal kon rondspelen. In de 53e minuut kon Joost Hendriks  van 20 meter uithalen, door een stuit vlak voor de keeper, ging de bal helaas in de goal. Het stond weer gelijk, 2-2. Vlak daarna kreeg Armend Shala een goede kans om Venray weer op voorsprong te zetten, maar hij schoot over. In de 57e minuut kwam Bram Vievermans in het veld voor Jeroen Vullings. 

Na vermeend buitenspel was het Stef van Dijck die niet mocht klagen met een gele kaart na een overtreding. Beide ploegen gingen voor de winst, Venray en Veritas wisselden nog een paar keer en de bezoekers leken beter maar toch kon Venray in de 89e minuut weer juichen, na een goede actie van Bram Vievermans op links, was het Armend Shala die op de goede plek stond en de bal in de goal kon schieten, 3-2! Na een paar minuten floot de scheidsrechter, ditmaal geassisteerd door KNVB-assistent scheidsrechters, voor het einde. Tegen een goed voetballende ploeg waren de punten toch voor SV Venray en klommen de roodwitten naar de 4e plaats.

As dinsdag 4 december speelt SV Venray voor de beker tegen Avanti ’31 in Schijndel

Op een zonnige maar koude zondag maakten de jongens van SV Venray kans op de periodetitel, zij moesten winnen en waren afhankelijk van het resultaat van EHC en ZSV.

De tegenstander SC Susteren stond 12e met 4 punten uit 7 wedstrijden en mocht aftrappen. SV Venray begon goed aan de wedstrijd en was de bovenliggende ploeg, het was duidelijk dat ze wilden winnen. De grootste kans kreeg Armend Shala, na een goede voorzet van Stijn Brinkman, raakte hij de bal niet goed voor de keeper.

Na 20 minuten kregen de roodwitten een corner na een vrije trap van Stijn Brinkman, na de corner schoot Susteren de bal naar voren en daar stond de aanvoerder Kevin Hoffmans vrij en hij kon zo naar de goal rennen en schieten. Het schot leek houdbaar maar Frank Decker kon hem niet klemmen en de bal viel in de goal; 0-1. SV Venray leek aangeslagen en had moeite het spel te maken. In de 1e helft gebeurde verder niet veel meer en scheidsrechter Vereijken gaf nog 2 gele kaarten.

Beide ploegen begonnen ongewijzigd aan de 2e helft waarin het duidelijk werd, wat er op het spel voor Venray stond, er moest worden gewonnen! De tegenstander zakte ver terug en de roodwitten hadden moeite om openingen te vinden, zelfs Robert Willemse ging als stormram fungeren nadat bij Venray gewisseld werd en Jeroen Vullings en Danny Pelzer in het veld kwamen voor Jesse Rommen en Ron Kleuskens. 

De aanvoerder kreeg een goede kopkans maar kopte over, Venray bleef aandringen maar kon niet echt potten breken. Jesse Peeters moest na een overtreding op hem,  het veld verlaten en Bram Kersten verving hem. In de 89 ste minuut was het toch raak , Stijn Brinkman gaf een voorzet en Robert Willemse kopte raak, verder kwam Venray niet en verloor zo twee punten en miste daardoor de 1e periodetitel.

Het begin van de wedstrijd is voor ZSV, de eerste grote kans is al in de tweede minuut van de wedstrijd. Venray heeft een kleine tien minuten nodig om zich op te pakken waar ZSV feller is en kansjes krijgt. Het eerste schot op doel van Venray is na twintig minuten. ZSV probeert de spits te zoeken maar Robbert Willemse wint de vele duels in de lucht. 27 minuten in de wedstrijd is er een aanval van Venray waar een vrije trap uit voorkomt rond de zestien meter, Robbert Willemse schiet deze in de linkerkant van het netje, 0-1. Venray speelt vanaf dit moment sterker. Toch weet ZSV een goede steekbal in de 40e minuut tussen Robbert Willemse en Jesse Peeters te geven waardoor ZSV spits Davy Althuizen bijna kan schieten, Peeters voorkomt dit met een goede sliding. Kort na deze actie krijgt Venray de bal in eigen zestien meter niet goed weggewerkt waar ZSV nog een kans uit krijgt. Net voor de rust krijgt ZSV nog een corner die keeper Frank Decker goed uit de lucht grijpt en Venray met een voorsprong de rust in kan gaan. Dani Litjens verlaat het veld voor Jesse Rommen.

In de 53e minuut krijgt ZSV een vrije trap aan de linkerflank die binnengekopt wordt, de vlag van de grensrechter gaat omhoog en de scheidsrechter fluit voor buitenspel. Venray countert snel waar Armend Shala met een lobje het doel probeert te bereiken, ZSV keeper Leon Thijs zit hier nog tussen. Jeroen Vullings verlaat het veld voor Bram Kersten.

ZSV heeft een aanval in de 64e minuut en er is appel voor hands in de zestien meter van Venray, de scheidsrechter fluit niet en de aanval wordt goed verdedigd. Venray verovert de bal en deze wordt snel naar voren gespeeld. Bram Vievermans geeft een goede steekbal op Bram Kersten die met een goede loopactie achter de verdediging beland en deze geweldig afmaakt met een lobje over de keeper, 0-2. Venray is veruit de bovenliggende partij vanaf dit moment, toch krijgt ZSV nog een vrije schotkans op de 16 meter die in het vangnet verdwijnt. Venray reageert hier goed op door een goede steekpaas van Jesse Rommen op Armend Shala die op scherp staat om de bal binnen te schieten, 0-3. 

In de 78e minuut komt Jesse Rommen vrij op de 16 meter door een goede loopactie maar het schot gaat over. Venray zet ZSV onder druk en het krijgt kans op kans, Bram Kersten heeft de bal in de 80e minuut bijna in het netje liggen door de goede druk die het hele elftal geeft. Het collectieve druk zetten wordt beloond in de 85e minuut. Jesse Rommen stapt door op de laatste linie van ZSV in de zestien meter waardoor de bal niet goed weggewerkt kan worden en de bal voor de voeten van Jesse Peeters belandt die de bal scherp in de korte hoek weet de schieten, 0-4. Rick Egelmeers verlaat het veld en James Kamkam krijgt zijn eerste speelminuten in het eerste elftal van dit seizoen. In de 88e minuut passeert hij drie verdedigers waarna hij over knie van de zeilbergse verdediger gaat, geen penalty. Scheidsrechter Verstappen fluit de wedstrijd af met een stand van 0-4.

Ik ben mijn trainerscarrière gestart bij S.C. ’t Zand in Tilburg nadat ik zelf ernstig geblesseerd raakte en niet meer kon voetballen. Met mijn UEFA C op zak ben ik een junioren team gaan trainen en het seizoen daarop heb ik al direct de overstap gemaakt naar senioren vrouwen uitkomend in de Hoofdklasse.
Ondertussen heb ik mijn UEFA B gehaald. Nadat ik enkele jaren de vrouwen training gegeven heb ben ik via VVV Venlo (Eredivisie Vrouwen) terecht gekomen als hoofdtrainer bij SV Venray vrouwen 1, uitkomend in de Hoofdklasse.
Met SV Venray heb ik 2 jaar op rij om de periodetitel gespeeld naar de topklasse. Na 2 fantastische jaren bij SV Venray ben ik benaderd door PSV.

Bij PSV ben ik 3 seizoenen op rij actief geweest als assistent-trainster van de vrouwen uitkomend in de Eredivisie. Via PSV heb ik de kans gekregen om mijn UEFA A te behalen bij de KNVB in Zeist. Deze heb ik in juni 2016 afgerond en behaald.

Ik heb altijd belangstelling voor het mannenvoetbal gehad en de uitdaging gezien om binnen het mannenvoetbal mijn visie en passie over voetbal over te brengen.

Ik ben dan ook blij dat ik deze uitdaging bij SV Venray aan kan gaan en kijk erg uit naar het aankomende seizoen bij heren 1.

Mandy Passon

Sv Venray heeft het goede resultaat van vorige week geen vervolg kunnen geven. Bij V.V. Schaesberg werd met 3-0 verloren. Venray begon de wedstrijd nog wel goed. Het had veel balbezit en gaf weinig weg. Echter halverwege de eerste helft viel een voorzet van Schaesberg zomaar binnen, 1-0. Venray ging opzoek naar de gelijkmaker maar tot echte grote kansen kwamen ze niet. Het was juist Schaesberg die grote kansen kreeg om verder uit te lopen. Vlak voor rust was het dan ook raak en maakte Schaesberg er 2-0 van. De tweede helft probeerde Venray nog wat te forceren, maar wederom lukte het Venray niet om tot echte scoringskansen te komen. Uiteindelijk maakte Schaesberg er ook nog 3-0 van door een schitterende vrije trap. Een terechte overwinning voor Schaesberg. Komende week speelt Venray zijn laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen koploper EHC / Heuts, aanvang 14:00.

Venray 1 verloor thuis van hekkensluiter De Valk met 1-3. Na afloop was er ditmaal geen absolute kandidaat voor Man of the Match. Esmee Schram, de pupil van de Week; wilde graag met de trainer van haar broer op de foto. Stijn en Esmee poseren hier samen voor de camera. Voor Esmee een middag waar zij met volle teugen van wist te genieten, eerder werd deze wedstrijd twee keer afgelast en kon ze opnieuw wachten. 

In het warme Neeritter werd goed begonnen aan de wedstrijd. Venray controleerde de wedstrijd en werd al snel een aantal keer gevaarlijk via de flanken. In de 12e minuut was het raak na een crossbal op Bram Vievermans. Laatstgenoemde was zijn tegenstander te slim af, controleerde de bal en schoof de bal langs de keeper in de verre hoek. Tien minuten later was het opnieuw raak na een individuele actie van Danny Pelzer. Pelzer passeerde twee verdedigers van Veritas en rondde 1 op 1 met de keeper overtuigend af, 0-2. Venray bleef de wedstrijd controleren en er volgde een aantal mogelijkheden op 0-3. Tegen de verhouding in was het Veritas dat vlak voor rust op 1-2 kwam. Na een individuele actie werd vanaf de 16 meter in de korte hoek raak geschoten.

Na rust liet Venray zich wederom verrassen. In een van de eerste aanvallen na rust was het direct raak. Een crossbal op de spits van Veritas ging voorbij aan alle Venray verdedigers en werd binnen geschoten bij de tweede paal, 2-2. Er volgde een fase waarin de rollen omgedraaid waren en waarin Veritas sterker werd. In de 58e minuut viel de 3-2 uit een corner. De bal werd ongelukkig van richting veranderd en verdween achter doelman Sam Stiphout. De thuisploeg kreeg hierna een aantal kansen om de score verder uit te bouwen en de wedstrijd te beslissen. Gelukkig voor Venray bleef de marge slechts 1.

Via opnieuw een individuele actie van Danny Pelzer komt Venray in de 80e minuut toch nog op 3-3. Pelzer passeerde enkele verdedigers en stiftte knap raak. In de slotfase bleef Venray druk zetten. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden om alsnog de drie punten mee te nemen naar Venray. De stand bleef echter ongewijzigd, 3-3.

 

 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.