Heren 1

Eindelijk weer eens competitiewedstrijd voor Venray 1, en direct de peelderby tegen Deurne. Vanmiddag gaf onze Pupil vd Week, Tycho Nienkemper; het juiste voorbeeld. Bram Vievermans (tweemaal), Niek Versteegen en Stan Kersten wisten namelijk de Deurne-keeper ook te verschalken en zo stond er na 90 minuten een 4-0 eindstand op het scorebord.

Middenvelder Jesse Rommen streek na afloop met de eer als Man of the Match.

IMG 9518

IMG 9523

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen kreeg Venray wederom een buurman op bezoek. Op zaterdagavond 16 oktober ontvingen de mannen van Frans Koenen en Mandy Passon de mannen van Sjoerd van der Coelen uit Horst. Na drie minuten legde Jesse Rommen de bal al in het net bij de Wittenhorst goalie. Nog voor rust verdubbelde Bram Vievermans de score. In de slotminuut van de tweede helft deed hij dat nog eens en bepaalde de eindstand op 3-0.

Roel Cornelissen kreeg de titel 'Man of the Match' deze avond.

Heren1 Selectie