Jimmy de Bruijn

Jimmy de Bruijn

Ajax kids tour bij SV Venray; doe jij ook mee ?

Gepubliceerd in SVVenray
vrijdag 03 juli 2020 10:15

Op zondag 23 augustus komt de Ajax Kids Tour naar SV Venray!

Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour!
Tijdens deze fantastische Ajaxdag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajaxquiz en maak je kennis met niemand minder dan mascotte Lucky!

Als lid van de Ajax Kids Club of SV Venray mag je helemaal gratis meedoen. De dag is voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar.
Er is een ochtendprogramma voor kinderen van SV Venray, dit duurt van 09.30 tot 12.45.
’s Middags tussen 13.45 tot 17.00 uur voetballen de leden van de Ajax Kids Club.

We hebben in totaal plek voor 192 kinderen: 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van SV Venray.

Wees er snel bij, want vol is vol!

De inschrijving start op maandag 20 juli om 14.00 uur via ajaxkidstour.nl, daar kun je ook kijken voor meer informatie.

Tot dan!

Groetjes,
Lucky Lynx

AKT2

AKT3

AKT4

SV Venray – Club van 100

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 01 juli 2020 06:01

SV Venray heeft de Club van 100 opgericht voor particulieren die de club willen steunen met € 100,00 per seizoen. Je krijgt hiervoor gratis toegang tot de wedstrijden van 'Heren 1', vermelding op het 'Club van 100' bord in de kantine en natuurlijk onze dankbaarheid.

Interesse om de vereniging te steunen? Stuur een mail naar Bernie van Lierop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scan 20200630

Even voorstellen: Nieuwe trainer JO19-1

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 24 juni 2020 10:35

Hoi SVV'ers,

in het nieuwe seizoen ben ik de trainer van SV Venray JO19-1. Mijn maam is Ed Siebers.

Graag wil ik mij verder introduceren bij jullie:
"Ik woon in Leunen, samen met mijn vriendin Marjan en twee prachtige dochters Jade en Jasmijn. Na mijn CIOS opleiding heb ik Arbeids- en organisatiepsychologie en Bedrijfskunde gestudeerd. Als zelfstandige verleen ik diensten zoals organisatieadvies, team/personal coaching, trainingen en leiderschapsontwikkeling met als doel medewerkers en management te ontwikkelen. Mijn passies zijn persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamiek, bergsport, reizen en in de natuur rondtrekken."

"Na een aantal positieve gesprekken heb ik ja gezegd om komend seizoen hoofdtrainer van onder 19-1 te zijn. 30 jaar geleden speelde ik zelf onder 19-1, toenmalig A1. Mijn hele jeugd heb ik altijd met veel plezier bij SV Venray gevoetbald. Het trainersvak heb ik via het CIOS geleerd en ik heb door de jaren heen verschillende groepen getraind waaronder ook 'onder 19-1."

"De groei die de groep maakt tijdens een seizoen vind ik het mooiste om te zien en aan bij te dragen. Samen met Abe en Jan willen we dat de jongens van 'onder 19-1 met plezier het maximale uit zichzelf en elkaar halen."

Groeten Ed


Veel succes in het nieuwe seizoen als trainer van O19-1 en welkom bij SV Venray, Ed.

Nieuwe voorzitters jeugdcommissie

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 23 juni 2020 10:41

Het bestuur van SV Venray is blij te kunnen mededelen dat het twee mensen bereid heeft gevonden om het voorzitterschap van de Jeugdcommissie voor hun rekening te nemen. Tot aan de volgende algemene ledenvergadering gebeurt dit op ad interim basis.

Daan Mous (39) en Paul Rutten (41) zullen deze taak gaan uitvoeren. Paul en Daan zijn al jaren actief binnen de club. Eerst als speler en de laatste jaren als leider. Zij kijken ernaar uit om samen met alle jeugdleden, begeleiding en ouders aan de slag te gaan bij onze mooie club.

Na de zomerstop zullen zij zich regelmatig laten zien op en langs de velden om nader met iedereen kennis te maken.

Zomerstop 2020

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 16 juni 2020 12:56


Een aantal data voor de komende tijd willen wij hierbij aan jullie communiceren.

Zaterdag 27 juni - laatste trainingsdag jeugd
Dinsdag 30 juni - laatste training Venray 1

Zaterdag 8 augustus - start nieuwe seizoen senioren/prestatief
Woensdag 12 augustus - start trainingen prestatief jeugd
Zaterdag 22 augustus - start jeugd

Nadere informatie volgt, e.e.a. onder voorbehoud van covid-19 virus


Even voorstellen: Trainer team O23

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 10 juni 2020 17:42

Met ingang van seizoen 2020/2021 is er een nieuwe competitie binnen de KNVB, die van de Onder 23 jaar. SV Venray heeft daar ook een team voor ingeschreven. Dit team valt tussen Heren 1 en de JO19 in en heeft onder andere het doel de doorstroming van jeugdspelers naar 1 te vergemakkelijken en dat deze spelers ook op een behoorlijk niveau blijven spelen.

Voor dit team is SV Venray verheugd om jullie voor te stellen aan de trainer die de leiding zal hebben over dit team. Enerzijds behoeft hij geen introductie meer, anderzijds is het alweer enkele jaren geleden dat hij voor het laatst als lid actief was bij onze vereniging.

De O23 2020/2021 trainer stelt zichzelf voor:

"Hoi SVV'ers, mijn naam is Gary Roumimper. Inmiddels ben ik 39 en woon samen met mijn vriendin en 3 kinderen in Blerick.
Jullie kunnen mij kennen van mijn tijd als selectielid ruim 10 jaar geleden.Momenteel ben ik nog actief als jeugdtrainer van O19 bij SV Blerick.

Vier Seizoenen geleden ben ik begonnen bij SV Blerick (de club waar ik sinds mijn jeugd al lid van ben) als jeugdtrainer van O11, het elftal waar mijn zoon in speelde. Het was een ontzettend leuk jaar, maar ik kwam er al gauw achter dat ik liever iets oudere jeugd wilde gaan trainen. Die mogelijkheid kwam het seizoen daarna, toen ik had besloten om op mijn 36ste te stoppen als actief voetballer van het eerste elftal. Ik werd door de club benaderd om O19 te gaan trainen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en train inmiddels al 3 jaar O19.

Nadat ik eigenlijk al had toegezegd om komend seizoen bij SV Blerick te blijven, werd ik enkele weken geleden benaderd door SV Venray. Bij SV Venray maakte ik tussen 2007-2009 deel uit van de selectie. Helaas kwam ik daar mede door zware blessures weinig aan spelen toe. Venray vroeg mij of ik interesse had om eventueel als trainer van O23 aan de slag te gaan. Na een positief gesprek was ik erg geïnteresseerd en heb ik besloten om deze mooie uitdaging aan te gaan.

Ik zie bij SV Venray een kans om mij verder te ontwikkelen als trainer bij een club die op een hoog niveau actief is en hoop ik, in goede samenwerking met de trainers van het eerste elftal en de jeugd, mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en doorstroming van spelers naar het eerste elftal.

Ik heb er veel zin in!!

Groeten Gary Roumimper"

GaryRoumimper

Keeper Ardts komt Venray versterken

Gepubliceerd in Heren 1
vrijdag 01 mei 2020 20:03

Aan het einde van dit, niet afgemaakte, seizoen vertrekt keeper Bryan Roox bij Venray. De selectie had hierdoor behoefte aan nieuw bloed onder de lat. Deze is nu gevonden en hij zal o.a. met Sam Stiphout de concurrentie aangaan in het nieuwe seizoen.

Onze nieuwe speler stelt zichtzelf voor:
"Hoi, Ik ben Arjan Ardts, 20 jaar oud en woonachtig in Haps. Ik ben afgelopen jaar begonnen aan een studie commerciële economie aan de HAN in Nijmegen. Ik ben mijn voetbalcarrière begonnen bij de Hapse Boys en daarna de overstap gemaakt naar JVC Cuijk. Vanuit deze club heb ik de overstap gemaakt naar NEC Nijmegen. Hier heb ik in de jeugd opleiding gespeeld en daarna ben ik aangesloten bij de beloften/1ste elftal. In het laatste jaar heb ik de keus gemaakt om voor een studie te kiezen in plaats van een verder verblijf bij NEC. Afgelopen jaar heb ik mijn wedstrijden voor Woezik uit Wijchen gespeeld."

"Ik ben op mijn 14de naar NEC gegaan, na 1 seizoen ging ik terug naar JVC. Op mijn zestiende ben ik een tweejarige overeenkomst aangegaan met NEC en ging ik keepen in de O19 en stroomde daarna door naar de (jong)selectie. De keuze voor studie maakte een langer verblijf lastig, en daarom ben ik afgelopen seizoen bij Woezik gaan spelen.. Ik zie enorm uit om komend seizoen in Venray te laten zien waartoe we samen in staan kunnen zijn." 


Arjan welkom en veel succes bij SV Venray

Jeugdtrainers en damestrainer gezocht

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 29 april 2020 06:56

De technische commissie van SV Venray is op zoek naar trainers die in het nieuwe seizoen bij onze mooie vereniging jeugdteams willen trainen.

Daarnaast zijn zij ook op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dames, die de damesafdeling mee opbouwt.

Gemotiveerde en geïnteresseerde liefhebbers kunnen zich richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Durf jij de uitdaging aan?

Wim Broers: Lid in de orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd in Vrijwilligers
vrijdag 24 april 2020 10:36

Hedenochtend is Wim Broers verrast door onze burgervader Luc Winants met heuglijk nieuws. Op basis van zijn verdiensten is hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wim Broers is wekelijks vele uren te vinden bij SV Venray. Vanaf 1976 is hij leider van diverse teams van de jongste leden (de E’tjes en de F’jes), waarvan een aantal jaren als hoofdleider van de E-pupillen, jeugd-secretaris en leider van de C1. Daarnaast is hij tot op heden leider van de lagere senioren teams. Elk weekend is hij op de velden te vinden als clubscheidsrechter. Als lid van de activiteitencommissie van SV Venray is hij medeorganisator van de huldiging van de Vrijwilliger van de maand en het jaarlijkse Vrijwilligersfeest.

Al meer dan 30 jaar zet Wim Broers zich namens Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray in als hulp-Sinterklaas. In deze rol brengt hij elk jaar geheel belangeloos veel plezier bij gezinnen en bedrijven. Vanaf 2001 is Wim Broers tevens actief als bestuurslid van de personeelsvereniging van de gemeente Horst aan de Maas, waarvan de laatste 11 jaar als voorzitter.

Wim, proficiat

"Active" vrijwilliger vd maand: December 2019

Gepubliceerd in Vrijwilligers
zaterdag 21 december 2019 19:09

Hans Kersten vrijwilliger van de maand december

Hans Kersten is de vrijwilliger van de maand december geworden. Hans is sinds 2011 lid van SV Venray en sinds die tijd ook nauw verbonden aan Venray 1 als leider, thans heet dat teammanager. Via de veteranen, die een keeper zochten is hij weer bij het voetballen terecht gekomen.
Voorheen was hij ook al betrokken bij het voetbal, maar toen met name bij het zaalvoetballen bij de Koets en de Bonte Koe waar hij keeper was.

Ook bij Manual heeft hij zijn sporen verdiend, enerzijds als voorzitter, anderzijds als handbalkeeper. Hans is in 2011 begonnen onder Bert Ruijsch, die toen trainer van ons eerste team was.
Je ziet hem voor dag en douw al op zijn fietsje iedere zondag, als de kantine net open is en soms ook niet al zijn hobby oppakken om ervoor te zorgen dat alles up-to-date is voor de wedstrijd van Venray 1. Hij zorgt o.a. voor de materialen, legt de kleding klaar, zorgt en regelt het vervoer, zodat de busjes voor de deur staan bij een uitwedstrijd.

Verder ontvangt hij met veel enthousiasme en energie bij de thuiswedstrijden de tegenstander. Na de wedstrijd ruimt hij alles op en dan zit zijn taak er voor die dag erop.
De energie haalt hij volgens insiders uit de 2 marsen, die hij iedere wedstrijddag ’s morgens al koopt en in de loop van de dag verorberd.

Zie je hem niet bij Venray 1, dan zie je hem ook altijd tijdens de jaarlijks terugkerende toernooien, waar we hem gerust de hamburger- en knakworstenbakkenspecialist van SV Venray mogen noemen. Zijn inzet voor de vereniging is lovenswaardig, ook gezien het feit dat hij onlangs zijn val van de trap en een revalidatie van ongeveer 5 maanden, toch snel zijn gezicht liet zien bij de vereniging.

Die betrokkenheid bij de vereniging siert hem als persoon, waar heel goed mee samen te werken is. Daarom hebben we hem gekozen als vrijwilliger van de maand december.

VVDM12 2019 1

VVDM12 2019 2

VVDM12 2019 3

VVDM12 2019 5

VVDM12 2019 4

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.