Jimmy de Bruijn

Jimmy de Bruijn

"Summa" vrijwilliger vd maand: mei 2023

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 30 mei 2023 18:01

Rick Emons vrijwilliger van de maand mei 2023

Rick Emons is door de vrijwilligerscommissie gekozen door als vrijwilliger van de maand mei.

Rick is eigenlijk een duizendpoot binnen de vereniging. Behalve dat hij overal wel een mening over heeft en dus ook graag in het middelpunt staat pakt hij bij de vereniging ook veel op.

Dat hij het voetballen niet van een vreemde heeft staat buiten kijf, want zijn vader Marius heeft zelf ook altijd gevoetbald, maar dan bij Milsbeek, al is dat lang geleden. Bovendien is hij bij Venray ook leider geweest bij Rick bij de F- en de E-afdeling. Op een gegeven moment is Rick gestopt en heeft hij onder meer, volleybal, tennis en tafelvoetbal gespeeld, waar hij best goed in was (volgens hemzelf), maar hij wilde daarbij niet hogerop. Hij is toen weer begonnen binnen de vereniging in 2016. Hij was daar niet bepaald een stervoetballer in gezien de teams waarin hij gevoetbald heeft, van Venray 9 naar 10, 6, 7 en nu 8. Hij is daar trainer/coach, hij regelt daar alles m.b.t. de trainingen, de wedstrijden, de afmeldingen, kortom alles. Maar hij zorgt ook wel binnen de vereniging dat spelers van zijn eigen team, bij tekorten meedoen bij de andere teams.

Hij speelt nu zelf sinds dit jaar bij de veteranen van SV Venray, eerst deed hij dat bij VV Holthees. Hij doet binnen de vereniging ook een stukje pr en social media en is ook bij de toernooicommissie sinds 1-juni 2022. Ook verleent hij hand en spandiensten door af en toe wedstrijden te fluiten als dat noodzakelijk is. Ook laat hij zelden tot nooit verstek gaan bij de vergaderingen van de lagere elftallen.

Volgens zijn vriendin Linn Litjens staat hij altijd heel hard te coachen langs de lijn bij de wedstrijden van zijn team, zodat ze hem op het veld daarlangs nog kunnen horen.

Of er nog een carrière inzit als dressman weten wij niet, maar bij de presentatie van de nieuwe tenues liep hij ook mee met de modeshow. Ook hier was hij niet te beroerd voor om de vereniging mee te helpen. Gezien zijn betrokkenheid, enthousiasme binnen de vereniging is hij vrijwilliger van de maand mei geworden.

DSC 0546

DSC 0547

DSC 0548

DSC 0549

DSC 0550

VVDMMei2023A

Fotoverslag Venray 1 vs. HVCH

Gepubliceerd in SVVenray
maandag 29 mei 2023 09:32

 

In welk team voetbalt mijn zoon of dochter volgend jaar? Waarom in het 3e team en niet in het 1e? Kan hij of zij bij zijn vriendjes of vriendinnetjes voetballen? Blijft het team het hele seizoen hetzelfde? Deze vragen horen wij vaak. Wij hechten er veel waarde aan dat vooraf duidelijk is hoe de indeling plaatsvindt. Hieronder geven wij de kaders weer die voor de indeling van teams relevant zijn. Ook leest u hier bij wie u terecht kunt bij vragen.

Zie hiervoor de bijlage van dit artikel.

Borgen van ontwikkeling

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 23 mei 2023 19:24
Een club als SV Venray is continu in beweging. Altijd bezig met ontwikkeling, altijd bezig met het verbeteren van processen om iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Juist bij een dynamiek als deze is het erg van belang om te borgen wat je al hebt om daar met z'n allen op voort te borduren.
Belangrijk proces hierin is om al in een vroeg stadium elkaar te vinden in een samenwerking voor het volgend seizoen. Samen met Ferdi en Rik (Heren 1) en Maarten (JO19-1) hebben we al in januari naar elkaar uitgesproken dat we de gekozen weg van ontwikkeling samen gaan voortzetten.
Stefan Boom (nieuwe trainer O23) en Maurice Bouten (Keeperstrainer Selectie, O23, 19-1) maken de fijne en mooie verbinding tussen de selectie, O23 en 19-1 compleet.
Denkwijze over ontwikkeling in het voetbal, de samenwerking die er al is, de kracht die we hiermee uitstralen en het borgen van de kwaliteit op alle fronten is wat deze samenwerking uniek in zijn soort maakt.
Als club zijn we enorm trots om met al deze bevlogen trainers volgend seizoen aan de slag te gaan om het maximale uit iedereen zijn ontwikkeling te halen.

IMG 4041(7)

IMG 4172 (3)

IMG 4178 (2)

IMG 4295 (2)

Loterij Super Saturday brengt 1775 euro op

Gepubliceerd in SVVenray
zaterdag 20 mei 2023 18:50

De grote loterij op Super Saturday heeft het geweldige bedrag van 1775 euro opgebracht.

Daarvan gaat de helft naar onze jeugdafdeling waarmee we weer mooie dingen kunnen organiseren voor onze jeugdleden.
De andere helft gaat naar FC Robinstijn, waarvan wij partner club zijn.

Samen met het bedrag van 222 euro wat eerder al door de Ald Adjundaten Rooy aan Robinstijn en SV Venray is geschonken kunnen we ruim 1100 aanbieden aan Robinstijn.

We zijn druk aan de slag om een lid van SV Venray daarvan een prachtige droomwens te laten beleven!

Een groot dank je wel aan de sponsoren van de prijzen en aan iedereen die aan de loterij heeft meegedaan!

Fotoverslag Super Saturday 13 mei 2023

Gepubliceerd in SVVenray
donderdag 18 mei 2023 20:53

 

De laatste competitiewedstrijden en toernooien staan op de agenda. We vragen graag jullie aandacht en hulp bij het afronden van dit seizoen.

Inleverdata kleding en teamuitrusting
dinsdag 30 mei, woensdag 31 mei, woensdag 7 juni, donderdag 8 juni van 18.30 tot 20.30 uur

We verzoeken de leiders alle kleding en teamuitrusting te verzamelen en in te leveren (nabij lokaal E14) Denk bij het inleveren onder andere aan:
- Teamtas
- Wedstrijdshirts
- Trainingspakken spelers
- Spelerstassen
- Keepershandschoenen, aanvoerdersband, fluit e.d.

We kijken of alles compleet en in goede staat is. Zo niet, dan moeten we kosten voor vervanging in rekening brengen bij het team / speler. Mocht je nu al weten dat iets ontbreekt of stuk is, meld het alvast bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleveren lockers
Vele handen maken licht werk. Het verzoek daarom aan ieder team om de locker met inhoud schoon en fris achter te laten. Uiterlijk 8 juni in verband met sluiting van het sportpark. Haal een doek door de locker, de bidons mogen in de vaatwasser, de hesjes kunnen in de wasmachine.
- Waterzak met spons
- Bidons in krat
- Hesjes
- Ballen

Inleveren coachjas/trainingspak
Leiders en trainers die na dit seizoen stoppen dienen hun trainingspak en/of coachjas conform de bruikleenovereenkomst in te leveren. Dit kan op bovengenoemde data, de borgsom wordt terugbetaald. Wanneer je komend jaar als leider/trainer actief blijft, hoef je op dit moment niets in te leveren.

Seizoen 2023/2024
- Word je komend seizoen leider of trainer van een team dan geeft SV Venray je graag een coachjas en/of trainingspak in bruikleen tegen een borgsom. Mail voor 17 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. welk kledingstuk je wilt en in welke maat. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en het team
- Voor de start van het nieuwe seizoen zal ieder team weer voorzien worden van een nieuwe teamtas (of de oude teamtas van dit seizoen)
- Zijn er vragen of verzoeken, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dank je wel iedereen voor een fijn seizoen, alle inzet en hulp !

Sportieve groet, Kledingfonds SV Venray

Beste (oud) speelster, leidster/leider of trainster/trainer,

Het is zover! Het dames en meisjes voetbal van SV Venray viert haar 50-jarig jubileum en we willen dit graag samen met jou vieren op zaterdag 3 juni. We vieren deze bijzondere mijlpaal met een feestelijke bijeenkomst rondom het hoofdveld en in de kantine van SV Venray. Het feestprogramma zal beginnen om 14.00 uur met een voetbal clinic voor de jeugd. Later deze dag vindt een reünie, jubileumwedstrijd, barbecue en jubileumfeest plaats.

Het programma ziet er als volgt uit:
- 14.00 uur - Voetbal clinic voor speelsters en voor meiden die het voetbal willen uitproberen
- 15.00 uur - Reünie (oud) speelsters, leiders en trainers van de dames en meisjesafdeling van SV Venray
- 16.00 uur - Jubileumwedstrijd
- 18.00 uur - Barbecue
- 19.30 uur - Jubileumfeest

Graag horen we uiterlijk 20 mei of je aanwezig kunt zijn. Klik hier om je aan te melden of af te melden voor het 50-jarig jubileum

Het is een hele klus geweest om alle contactgegevens van (oud) speelsters, leiding en trainers te verzamelen. Er zullen ongetwijfeld contactgegevens verouderd zijn, waardoor we niet iedereen kunnen benaderen. Stuur het aanmeldformulier gerust door naar (oud) teamgenoten, leidsters en trainers, zodat we met zoveel mogelijk mensen het jubileum kunnen vieren.

Heb je vragen, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken er naar uit om samen met jou dit speciale moment te vieren!

Sportieve groet,
Organisatie 50-jarig jubileum dames en meisjesvoetbal

Onze aanwinst: Sjors Witt

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 26 april 2023 19:07

Sjors Witt is onze nieuwe aanwinst. De 31-jarige keeper komt over van 3e-klasser Hegelsom en zal voor seizoen 2023-2024 worden toegevoegd aan onze selectie.
Hij speelde in het verleden o.a. bij VVV, NEC, JVC Cuijk en Wittenhorst.

"SV Venray zie ik als een uitdaging en ben gemotiveerd om nog een keer te laten zien dat ik dit niveau aan kan en belangrijk kan zijn voor een elftal."

"Ik wil graag voor SV Venray spelen omdat de vereniging een goede weg is ingeslagen en er veel potentie in de spelersgroep zit! Tevens mooi om weer met Maurice Bouten(keeperstrainer) samen te gaan werken." aldus Sjors Witt.

Welkom bij SV Venray Sjors en veel succes!

Fotoverslag Venray 1 - Juliana31

Gepubliceerd in Heren 1
dinsdag 25 april 2023 20:10

 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.