Introductie

 

In 2024 organiseert SV Venray op 1 en 2 juni de SV Venray Ladies Cup, een tweedaags voetbaltoernooi voor Dames, Meisjes O20, Meisjes O17, Meisjes O15 en Meisjes O13. Gegarandeerd een gezellige en sportieve afsluiting van het voetbalseizoen.

Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 47 teams mogen verwelkomen. In 2024 gaan we hier natuurlijk ook weer voor! Op de site zie je alle aanmeldingen per categorie.

Nieuwe opzet dames categorie
In het damesvoetbal groeit de populariteit van competities voor 7-tallen. Hierdoor is er besloten om in de dames categorie 7 tegen 7 te gaan voetballen. De organisatie hoopt hiermee nog meer dames teams te bereiken die willen meedoen aan de Ladies Cup.

De MO20, MO17, MO15 en MO13 voetballen gewoon 11 tegen 11 zoals in de reguliere competitie.
Het toernooi wordt gespeeld op maar liefst 9 velden van SV Venray waar we leuke en sportieve wedstrijden gaan spelen.

Overnachten kan!
Met het hele team blijven slapen? Dat is geen enkel probleem. Tijdens het toernooi is er een bewaakt campingterrein op het sportpark. Je mag zelf een tent meenemen, maar een tent met vaste bodem huren is ook mogelijk.
De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op vrijdag- als zaterdagavond is er een feestavond.

Samen maken we er een feest van
Traditiegetrouw is er op zowel vrijdag- als zaterdagavond een feestavond. Deze is toegankelijk voor alle deelnemende speelsters en leidster op vertoning van hun armbandje. Daarnaast zijn ook alle leden van SV Venray welkom op de feestavonden. Zij dienen hun club card te laten zien bij de ingang. Heb je geen club card ontvangen? Neem dan contact op met onze ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
SV Venray is een club van NIX. Dit houdt in dat wij geen alcohol schenken of verkopen aan jongeren onder de 18 jaar. Tijdens de SV Venray Ladies Cup zal hier ook toezicht op gehouden worden.

Reserveren of meer informatie
Op het inschrijfformulier staan alle prijzen vermeld. Daarnaast kan je je met dit formulier aanmelden voor het toernooi en kan je eventueel een reservering maken voor de overnachtingen. Neem een kijkje op ons inschrijfformulier.

Vul het formulier in, sla het op en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jouw team aan te melden.

Met je team het voetbalseizoen afsluiten met een knaller? Schrijf je dan snel in voor één van Nederlands leukste dames- en meisjesvoetbaltoernooi: de SV Venray Ladies Cup!!


Vragen?
Stel ze gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SV Venray Ladies Cup 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.