Introductie

In 2023 organiseert SV Venray op 27-28 mei de SV Venray Ladies Cup, een tweedaags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes O20, Meisjes O17, Meisjes O15, Meisjes O13 en Meisjes O11.

Het toernooi wordt gespeeld op maar liefst 8 velden van SV Venray. Waar we leuke en sportieve wedstrijden gaan spelen.
Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 47 teams mogen begroeten uit Duitsland en Nederland. In 2023 gaan we hier natuurlijk ook voor! Op de site zie je alle aanmeldingen per categorie zijn.

Overnachten kan!
Met het hele team blijven slapen? Dat is geen enkel probleem. Tijdens het toernooi is er een bewaakt campingterrein. Je mag zelf een tent meenemen, maar een tent huren met vaste bodem kan ook.
De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond is er een disco georganiseerd.

Reserveren of meer informatie
Neem een kijkje op ons inschrijfformulier . Op het inschrijfformulier staan alle prijzen. En met dit formulier meld je je aan voor het toernooi en reserveer je eventueel voor overnachtingen..

Met je team het voetbalseizoen afsluiten met een knaller? Schrijf je dan snel in voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien:de SV Venray Ladies Cup !!

Vragen?
Stel ze gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SV Venray Ladies Cup 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.