SV Venray Youth Cup

In 2020 organiseert SV Venray op 13 en 14 juni  voor de 14e keer de SV Venray Youth Cup, een 2 daags internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor C, D junioren, E pupillen en een 1 daags toernooi voor de F pupillen (jongens) op 13 juni 2020. Het toernooi wordt in 2020 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

Bij de vorige editie van de SV Venray Youth Cup hebben we 40 teams mogen begroeten uit Nederland, Duitsland. In 2020 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen. Op deze site kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld.

Ieder team ontvangt een herinnering.

Reservering overnachtingen
Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze camping- en maaltijdfaciliteiten. Voor reservering en prijzen verwijzen wij naar het formulier.

Dus, wil je samen met je team het voetbalseizoen op een leuke wijze afsluiten, schrijf je dan nú in!

Voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien:
de SV Venray Youth Cup 2020!

Meer in deze categorie: Toernooien »