"Active" vrijwilliger vd maand: november 2022

De keuze van de vrijwilligerscommissie is in november gevallen op Coert de Bruijn. Coert is zeker een bekend gezicht binnen de vereniging. Hij is al op 8-jarige leeftijd in 1979 begonnen met voetballen bij SV Venray.  Hij heeft daarbij de gehele jeugdafdeling doorlopen. Ook heeft hij nog een aantal jaren bij de senioren gevoetbald in een lager team.

Dat hij een echte clubman is zie je o.a. ook terug in het feit dat hij, tijdens zijn actieve periode als voetballer ook actief was als jeugdleider. Vanaf  2008 was hij een aantal jaar jeugdleider bij zijn kinderen Siem en Gijs. Daarnaast heeft hij ook in het hoofdbestuur gezeten van 2016 t/m 2020 als secretaris.

En of het nog niet genoeg was houdt hij zich ook nog bezig met de bemensing op het wedstrijdsecretariaat op de zaterdag bij de jeugd van 2017 tot heden, zodat de bezoekende clubs netjes ontvangen worden. Natuurlijk zit hij daar ook regelmatig zelf op het wedstrijdsecretariaat.

Je ziet hem ook nog regelmatig langs de lijn bij de wedstrijden van zijn zoons Siem en Gijs, die in Onder 23 spelen op de zaterdag en op zondag bij Venray 1.

Wat hem ook tot vrijwilliger van deze maand maakt is het feit dat hij vanaf eind 2013 tot heden in de commissie PR communicatie zit, waarvan je bijna dagelijks iets terugziet op Instagram, Facebook of op de website van de vereniging.

Kortom een vrijwilliger in hart en nieren bij de club, wat hij zeker geërfd heeft van zijn vader Jan, wie kent die niet binnen de vereniging. Een vrijwilliger, die elke vereniging zou kunnen gebruiken en waarvan er helaas te weinig zijn. Hij maakt deze uitverkiezing meer dan waar en daarom zijn deze maand de schijnwerpers op hem gericht als vrijwilliger van de maand november.

DSC 0476

DSC 0480

DSC 0481

DSC 0482

DSC 0484o

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.