Jimmy de Bruijn

Jimmy de Bruijn

Stage lopen? Dat kan bij SV Venray !

Gepubliceerd in SVVenray
maandag 27 juli 2020 10:38

Ga jij een (sport)opleiding volgen waarbij je bij een vereniging stage kunt/moet lopen, informeer dan naar de mogelijkheden bij SV Venray. Vooral binnen de jeugdafdeling kunnen wij een groot aantal stagiaires plaatsen die in het kader van hun mbo-opleiding of in het kader van de maatschappelijke stage een plek zoeken. SV Venray is een erkend leerbedrijf conform de SBB-richtlijnen. Iedereen kan bij ons stage lopen, ook als je geen lid bent van SVV.

Wat je van ons kunt verwachten is dat wij (d.w.z. de trainers van het betreffende team) je zullen begeleiden in je leerdoelen waarbij de nadruk zal liggen op hoe een team te begeleiden, je de trainers zult assisteren bij de trainingen en wedstrijden maar je natuurlijk ook de gelegenheid krijgt om zelf trainingen te bedenken en die uit te voeren. Wij verwachten dat jij leergierig bent, plezier uitstraalt en je afspraken nakomt. Verder wensen we je natuurlijk veel plezier met de groep die je begeleidt.

Wil je stage komen lopen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in deze mail wie je bent, welke opleiding je volgt, hoeveel uur je stage moet lopen en wanneer je wilt starten, wat je voorkeursavonden zijn en of je beschikbaar bent op zaterdag (wedstrijddag). Geef tevens aan welke leeftijdscategorie je voorkeur heeft (O6 t/m O19). Als je lid bent van SVV, geef dan aan in welk team je komend seizoen speelt en of je graag zou willen dat je stage-team wél of juist niet op dezelfde avonden traint. We gaan proberen zoveel als mogelijk rekening te houden met je voorkeuren, maar houdt er rekening mee dat dit niet altijd lukt. We plaatsen je op volgorde van aanvraag, de definitieve plaatsing bij een team doen we uiteraard altijd in overleg met jou.

We zien je aanvraag graag tegemoet!

KNVB bekerloting voor Venray 1 bekend

Gepubliceerd in SVVenray
vrijdag 24 juli 2020 06:32

Op donderdagavond 23 juli heeft de KNVB geloot voor de eerste én tweede ronde van de KNVB beker. Doordat het seizoen 19/20 niet is afgemaakt, en normaliter halve-finalisten mogen instromen in het 'grote' bekertoernooi heeft de KNVB ditmaal de keuze gemaakt om enkele teams die nog in de beker actief waren een plek te gunnen in het grote bekertoernooi.

SV Venray is daar in de eerste kwalificatieronde van de KNVB-beker gekoppeld aan Westlandia. Venray mag op zaterdag 29 of zondag 30 augustus in Naaldwijk aantreden tegen de thuisclub, die uitkomt in de 3e divisie.
De winnaar van deze wedstrijd zal het vervolgens in de tweede kwalificatieronde thuis opnemen tegen tweede-divisionist Scheveningen.

Tevens heeft de loting voor de poule-indeling van de regionale beker plaatsgevonden. Venray is in Poule 22 terechtgekomen en bestaat verder uit: De Valk, Geleen-Zuid en Heeswijk.

Voor speeldata en tijden, zie op een later tijdstip het programma op onze website en/of voetbal.nl(app).Westlandia

Ajax kids tour bij SV Venray; doe jij ook mee ? + UPDATE

Gepubliceerd in SVVenray
vrijdag 03 juli 2020 10:15

Op zondag 23 augustus komt de Ajax Kids Tour naar SV Venray!

Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour!
Tijdens deze fantastische Ajaxdag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajaxquiz en maak je kennis met niemand minder dan mascotte Lucky!

Als lid van de Ajax Kids Club of SV Venray mag je helemaal gratis meedoen. De dag is voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Update: Vanaf nu ook voor 12-jarigen om mee te doen op 23 augustus !!
Er is een ochtendprogramma voor kinderen van SV Venray, dit duurt van 09.30 tot 12.45.
’s Middags tussen 13.45 tot 17.00 uur voetballen de leden van de Ajax Kids Club.

We hebben in totaal plek voor 192 kinderen: 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van SV Venray.

Wees er snel bij, want vol is vol!

De inschrijving start op maandag 20 juli om 14.00 uur via ajaxkidstour.nl, daar kun je ook kijken voor meer informatie.

Tot dan!

Groetjes,
Lucky Lynx

AKT2

AKT3

AKT4

SV Venray – Club van 100

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 01 juli 2020 06:01

SV Venray heeft de Club van 100 opgericht voor particulieren die de club willen steunen met € 100,00 per seizoen. Je krijgt hiervoor gratis toegang tot de wedstrijden van 'Heren 1', vermelding op het 'Club van 100' bord in de kantine en natuurlijk onze dankbaarheid.

Interesse om de vereniging te steunen? Stuur een mail naar Bernie van Lierop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scan 20200630

Nieuwe voorzitters jeugdcommissie

Gepubliceerd in Junioren
dinsdag 23 juni 2020 10:41

Het bestuur van SV Venray is blij te kunnen mededelen dat het twee mensen bereid heeft gevonden om het voorzitterschap van de Jeugdcommissie voor hun rekening te nemen. Tot aan de volgende algemene ledenvergadering gebeurt dit op ad interim basis.

Daan Mous (39) en Paul Rutten (41) zullen deze taak gaan uitvoeren. Paul en Daan zijn al jaren actief binnen de club. Eerst als speler en de laatste jaren als leider. Zij kijken ernaar uit om samen met alle jeugdleden, begeleiding en ouders aan de slag te gaan bij onze mooie club.

Na de zomerstop zullen zij zich regelmatig laten zien op en langs de velden om nader met iedereen kennis te maken.

Zomerstop 2020

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 16 juni 2020 12:56


Een aantal data voor de komende tijd willen wij hierbij aan jullie communiceren.

Zaterdag 27 juni - laatste trainingsdag jeugd
Dinsdag 30 juni - laatste training Venray 1

Zaterdag 8 augustus - start nieuwe seizoen senioren/prestatief
Woensdag 12 augustus - start trainingen prestatief jeugd
Zaterdag 22 augustus - start jeugd

Nadere informatie volgt, e.e.a. onder voorbehoud van covid-19 virus


Jeugdtrainers en damestrainer gezocht

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 29 april 2020 06:56

De technische commissie van SV Venray is op zoek naar trainers die in het nieuwe seizoen bij onze mooie vereniging jeugdteams willen trainen.

Daarnaast zijn zij ook op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dames, die de damesafdeling mee opbouwt.

Gemotiveerde en geïnteresseerde liefhebbers kunnen zich richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Durf jij de uitdaging aan?

Wim Broers: Lid in de orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd in Vrijwilligers
vrijdag 24 april 2020 10:36

Hedenochtend is Wim Broers verrast door onze burgervader Luc Winants met heuglijk nieuws. Op basis van zijn verdiensten is hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wim Broers is wekelijks vele uren te vinden bij SV Venray. Vanaf 1976 is hij leider van diverse teams van de jongste leden (de E’tjes en de F’jes), waarvan een aantal jaren als hoofdleider van de E-pupillen, jeugd-secretaris en leider van de C1. Daarnaast is hij tot op heden leider van de lagere senioren teams. Elk weekend is hij op de velden te vinden als clubscheidsrechter. Als lid van de activiteitencommissie van SV Venray is hij medeorganisator van de huldiging van de Vrijwilliger van de maand en het jaarlijkse Vrijwilligersfeest.

Al meer dan 30 jaar zet Wim Broers zich namens Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray in als hulp-Sinterklaas. In deze rol brengt hij elk jaar geheel belangeloos veel plezier bij gezinnen en bedrijven. Vanaf 2001 is Wim Broers tevens actief als bestuurslid van de personeelsvereniging van de gemeente Horst aan de Maas, waarvan de laatste 11 jaar als voorzitter.

Wim, proficiat

"Active" vrijwilliger vd maand: December 2019

Gepubliceerd in Vrijwilligers
zaterdag 21 december 2019 19:09

Hans Kersten vrijwilliger van de maand december

Hans Kersten is de vrijwilliger van de maand december geworden. Hans is sinds 2011 lid van SV Venray en sinds die tijd ook nauw verbonden aan Venray 1 als leider, thans heet dat teammanager. Via de veteranen, die een keeper zochten is hij weer bij het voetballen terecht gekomen.
Voorheen was hij ook al betrokken bij het voetbal, maar toen met name bij het zaalvoetballen bij de Koets en de Bonte Koe waar hij keeper was.

Ook bij Manual heeft hij zijn sporen verdiend, enerzijds als voorzitter, anderzijds als handbalkeeper. Hans is in 2011 begonnen onder Bert Ruijsch, die toen trainer van ons eerste team was.
Je ziet hem voor dag en douw al op zijn fietsje iedere zondag, als de kantine net open is en soms ook niet al zijn hobby oppakken om ervoor te zorgen dat alles up-to-date is voor de wedstrijd van Venray 1. Hij zorgt o.a. voor de materialen, legt de kleding klaar, zorgt en regelt het vervoer, zodat de busjes voor de deur staan bij een uitwedstrijd.

Verder ontvangt hij met veel enthousiasme en energie bij de thuiswedstrijden de tegenstander. Na de wedstrijd ruimt hij alles op en dan zit zijn taak er voor die dag erop.
De energie haalt hij volgens insiders uit de 2 marsen, die hij iedere wedstrijddag ’s morgens al koopt en in de loop van de dag verorberd.

Zie je hem niet bij Venray 1, dan zie je hem ook altijd tijdens de jaarlijks terugkerende toernooien, waar we hem gerust de hamburger- en knakworstenbakkenspecialist van SV Venray mogen noemen. Zijn inzet voor de vereniging is lovenswaardig, ook gezien het feit dat hij onlangs zijn val van de trap en een revalidatie van ongeveer 5 maanden, toch snel zijn gezicht liet zien bij de vereniging.

Die betrokkenheid bij de vereniging siert hem als persoon, waar heel goed mee samen te werken is. Daarom hebben we hem gekozen als vrijwilliger van de maand december.

VVDM12 2019 1

VVDM12 2019 2

VVDM12 2019 3

VVDM12 2019 5

VVDM12 2019 4

"Active" vrijwilliger vd maand: November 2019

Gepubliceerd in Vrijwilligers
zaterdag 23 november 2019 19:30

 

Vrijwilliger van de maand november

De vrijwilliger van de maand november is Rob Driessen geworden. Binnen de club geen onbekende, alhoewel hij eigenlijk pas 10 jaar lid is van de SV Venray.

Rob is in 2009 bij de club gekomen. Voor die tijd was hij vooral voetballend actief bij SV Oostrum. Hij werd, zoals vele ouders, meteen leider van zijn zoon Teun, die toen bij de mini F ging spelen. Daar is hij ook hoofdleider van geweest.
Daarna ging hij met zijn zoon mee naar verschillende jeugdteams, beginnend bij de F9 daarna de E, D, C en nu leider bij de jeugd 17-6, waar hij samen met Bart en Sam iedere week de coaching en de training verzorgd.
Ook is Rob de grote man achter de toegankelijkheid voor mindervaliden op het sportpark geweest namens de Stichting Beheer Sportpark. Namens de vereniging mocht hij vorig jaar een vignet van het Gehandicapten Platform Venray in ontvangst nemen.
Rob heeft ook voor veel veranderingen binnen de club gezorgd, met name bij de verbouwing van de accommodatie en de renovatie van de C kleedlokalen. Veel vrije avonden en dagen was hij op het sportpark te vinden om te zorgen dat de klus op tijd klaar was.
Ook zit hij ook heel wat jaren in de Stichting Beheer Sportpark, waar hij tal van hand en spandiensten verricht.
Rob is ook elke week langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van Heren 1 en dus na afloop ook in de kantine.

Gezien zijn verdiensten heeft de commissie hem uitverkozen tot vrijwilliger van de maand november.

VVDM11 2019 1

VVDM11 2019 2

VVDM11 2019 3

VVDM11 2019 4


Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.