Heren 1

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SV Venray maakte de vereniging, in naam van Danny Caelen (Bestuurslid Voetbalzaken), bekend het contract met Ferdi Akankan te verlengen. De hoofdtrainer van SV Venray, dit jaar uitkomend in de 4e divisie, is bezig aan zijn eerste seizoen in Venray. Het vaandelteam van de vereniging dat vorig jaar glansrijk promoveerde, presteert goed in de 4e divisie met een verdienstelijke achtste plek op de ranglijst.

De samenwerking verloopt uitstekend en we zijn ervan overtuigd dat Ferdi ons verder kan helpen in de ontwikkeling van het voetbalproces bij onze vereniging. Ferdi voelt zich thuis, is een mensen mens en wil samen met ons bouwen aan de toekomst. Caelen is daarnaast erg enthousiast over de samenwerking met Ferdi, de technische commissie en de hoofd- en assistent trainers van zowel het beloften team (O23) en het oudste jeugdteam (O19). Met onze eenduidige toekomstige visie, die veel breder is dan alleen ons eerste elftal, zal SV Venray op het hoogste niveau blijven presteren met spelers uit de eigen jeugdafdeling woonachtig in en rondom Venray.

Naast de verlenging van SV Venray’s hoofdtrainer, zal ook het contract van Rik Geurts (assistent trainer) verlengd worden. Volgens Caelen: “Rik is een zeer talentvolle trainer, een echte Venraynaar en een man die onze spelersgroep elke dag weer beter maakt. We zijn erg trots dat ook Rik de volgende fase met ons ingaat.”

Op zondag 22 januari hervat het vaandelteam de competitie na de winterstop met een uitwedstrijd tegen SV Meerssen om vervolgens een week later thuis RKZVC te ontvangen.


venray1

 

Heren Selectie

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.