Jimmy de Bruijn

Jimmy de Bruijn

Vrijwilliger vd Maand: Eregallerij

Gepubliceerd in Vrijwilligers
donderdag 11 juli 2019 11:03

Ladies Cup 2019 - Gallery

Gepubliceerd in Archief
donderdag 11 juli 2019 10:57

Youth Cup 2019 - Gallery

Gepubliceerd in Archief
donderdag 11 juli 2019 10:43

"Active" vrijwilligster vh Jaar: Monique van Rooij

Gepubliceerd in SVVenray
maandag 01 juli 2019 17:37

Monique van Rooij, vrijwilligster van het jaar bij SV Venray

Zaterdag 22 juni jl. is Monique van Rooij tijdens de afsluitende feestavond uitgekozen tot vrijwilligster van het jaar.

Alle vrijwilligers van de maand seizoen 2018/2019 hadden kans op deze eretitel, want ook zij, net zoals vele andere vrijwilligers, heeft een vereniging als SV Venray hard nodig.

Monique werd in het zonnetje gezet en samen met haar drie kinderen was ze helemaal verbaasd toen zij haar naam hoorde.
Monique is ook op alle fronten actief binnen de vereniging. Zo is de spil bij het kledingfonds, zit ze in pr-communicatiecommissie, verleend ze hand en spandiensten tijdens de toernooien, helpt ze mee bij de nieuwjaarsreceptie, zorgt ze samen met vrijwilligster Lia Jansen dat de businessruimte er goed uitziet tijdens de thuiswedstrijden en ga zo maar door. Zelden wordt er tevergeefs een beroep gedaan. Vandaar ook dat ze uitverkoren werd tot vrijwilligster van het jaar.

VVHJ2019 MvR 2a

KNVB kiest voor SV Venray

Gepubliceerd in SVVenray
zaterdag 22 juni 2019 09:48

Onze vereniging mag zich de komende jaren gastheer noemen van de Nederlandse Voetbalbond, KNVB.

Venray beschikt over een mooi ruim sportpark met goede faciliteiten. In samenwerking met Stichting Beheer Sportpark heeft SV Venray in Maart en Mei al interlands gehost. Met deze mooie overeenkomst tot gevolg, iets waar wij als vereniging en betrokken partijen trots op mogen en kunnen zijn. SV Venray is een van de 8 verenigingen waar een aantal jeugdinterlands zullen plaatsvinden.

De eerste wedstrijd zal zijn op 1 september, KNVB Vrouwen O19 tegen Duitsland Vrouwen O19.
Wil je iets betekenen tijdens deze, of een van de andere interlands; richt je dan tot Martin Leenders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op Vrijdag 21 Juni , de start van de zomer, tekende namens het bestuur Ramon Goumans met KNVB voorzitter Michael van Praag de overeenkomst.

Op naar een succesvolle samenwerking !
Venray speelt gelijk tegen Veritas

Gepubliceerd in Heren 1
dinsdag 23 april 2019 13:21

In het warme Neeritter werd goed begonnen aan de wedstrijd. Venray controleerde de wedstrijd en werd al snel een aantal keer gevaarlijk via de flanken. In de 12e minuut was het raak na een crossbal op Bram Vievermans. Laatstgenoemde was zijn tegenstander te slim af, controleerde de bal en schoof de bal langs de keeper in de verre hoek. Tien minuten later was het opnieuw raak na een individuele actie van Danny Pelzer. Pelzer passeerde twee verdedigers van Veritas en rondde 1 op 1 met de keeper overtuigend af, 0-2. Venray bleef de wedstrijd controleren en er volgde een aantal mogelijkheden op 0-3. Tegen de verhouding in was het Veritas dat vlak voor rust op 1-2 kwam. Na een individuele actie werd vanaf de 16 meter in de korte hoek raak geschoten.

Na rust liet Venray zich wederom verrassen. In een van de eerste aanvallen na rust was het direct raak. Een crossbal op de spits van Veritas ging voorbij aan alle Venray verdedigers en werd binnen geschoten bij de tweede paal, 2-2. Er volgde een fase waarin de rollen omgedraaid waren en waarin Veritas sterker werd. In de 58e minuut viel de 3-2 uit een corner. De bal werd ongelukkig van richting veranderd en verdween achter doelman Sam Stiphout. De thuisploeg kreeg hierna een aantal kansen om de score verder uit te bouwen en de wedstrijd te beslissen. Gelukkig voor Venray bleef de marge slechts 1.

Via opnieuw een individuele actie van Danny Pelzer komt Venray in de 80e minuut toch nog op 3-3. Pelzer passeerde enkele verdedigers en stiftte knap raak. In de slotfase bleef Venray druk zetten. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden om alsnog de drie punten mee te nemen naar Venray. De stand bleef echter ongewijzigd, 3-3.

 

 

Pupil vd Week: 31 Maart 2019

Gepubliceerd in Heren 1
maandag 01 april 2019 20:16

Venray 1 verloor thuis van hekkensluiter De Valk met 1-3. Na afloop was er ditmaal geen absolute kandidaat voor Man of the Match. Esmee Schram, de pupil van de Week; wilde graag met de trainer van haar broer op de foto. Stijn en Esmee poseren hier samen voor de camera. Voor Esmee een middag waar zij met volle teugen van wist te genieten, eerder werd deze wedstrijd twee keer afgelast en kon ze opnieuw wachten. 

"Active" vrijwilliger vd maand: Maart 2019

Gepubliceerd in Archief
maandag 01 april 2019 17:15

De vrijwilligster van de maand maart is Lia Jansen-Janssen geworden. Lia is samen met haar man Theo al 12 ½ jaar lid van SV Venray. Ze zijn op de nieuwjaarsreceptie hiervoor nog in het zonnetje gezet vanwege hun verdiensten voor de vereniging. Lia is al jaren 'De Gastvrouw in de Businessclub. Zij ontvangt daar het bestuur van de gasten,  het arbitrale trio, de pupil van de week samen met Jos Bouten en de sponsoren en ereleden van SV Venray tijdens de thuiswedstrijden van heren 1.

Niemand die iets tekort komt, en alles moet volgens Lia op tijd, netjes klaar staan!!
Ook na afloop is ze hier te vinden om alles tot een goed einde te brengen en verlaat ze als één van de laatste deze ruimte.

Lia zit ook al geruime tijd in de commissie pr en communicatie, waar ze de notulen verzorgt.

Bij uitwedstrijden, die ze altijd met haar echtgenoot Theo  bezoekt, appt ze de hoogtepunten door voor Twitter, zodat de thuisblijvers 'Live' de wedstrijd kunnen volgen. Beide zijn zij al jaren fanatiek supporter van ons eerste heren team. De thuis en uitwedstrijden worden (bijna) altijd bezocht.

Bij spannende wedstrijden ziet Lia meer wat er achter of langs het veld staat/ gebeurt omdat ze de spanning niet aan kan zien en zich omdraait………

Verder heeft Lia wekenlang  op woensdagmorgen honderden SVV foto`s gedigitaliseerd voor Rooynet, waar eenieder die interesse heeft om foto`s te bekijken uit vroegere SV Venray jaren, die daar dan kan vinden.

Ook helpt Lia al jaren mee het ontbijt verzorgen tijdens de 2 grote toernooien die SV Venray organiseert. Eigenlijk zit het helpen wel een beetje in het bloed bij de Jans(s)ens, want ook manlief Theo draagt op verschillende vlakken zijn steentje bij, aan het vrijwilligerswerk binnen de vereniging.

Ieder jaar organiseert de nieuwjaarscommissie de nieuwjaarsloterij. Hierbij is Lia ook al wat jaartjes betrokken. Ze verzamelt bij tal van bedrijven dat er prijzen beschikbaar gesteld worden en haalt deze op. Ze pakt de prijzen in en etiketteert ze, zodat ze op 1 januari en goed in beeld komen en goed uitgestald worden. Ook verkoopt ze vervolgens de lootjes tijdens deze middag.

Gezien bovenstaande heeft de commissie besloten om Lia als vrijwilligster van de maand maart te benoemen.

VVDM0319 1

VVDM0319 2

VVDM0319 3

VVDM0319 5

Heren 1 verslaan koploper

Gepubliceerd in Heren 1
maandag 22 oktober 2018 16:19

Het begin van de wedstrijd is voor ZSV, de eerste grote kans is al in de tweede minuut van de wedstrijd. Venray heeft een kleine tien minuten nodig om zich op te pakken waar ZSV feller is en kansjes krijgt. Het eerste schot op doel van Venray is na twintig minuten. ZSV probeert de spits te zoeken maar Robbert Willemse wint de vele duels in de lucht. 27 minuten in de wedstrijd is er een aanval van Venray waar een vrije trap uit voorkomt rond de zestien meter, Robbert Willemse schiet deze in de linkerkant van het netje, 0-1. Venray speelt vanaf dit moment sterker. Toch weet ZSV een goede steekbal in de 40e minuut tussen Robbert Willemse en Jesse Peeters te geven waardoor ZSV spits Davy Althuizen bijna kan schieten, Peeters voorkomt dit met een goede sliding. Kort na deze actie krijgt Venray de bal in eigen zestien meter niet goed weggewerkt waar ZSV nog een kans uit krijgt. Net voor de rust krijgt ZSV nog een corner die keeper Frank Decker goed uit de lucht grijpt en Venray met een voorsprong de rust in kan gaan. Dani Litjens verlaat het veld voor Jesse Rommen.

In de 53e minuut krijgt ZSV een vrije trap aan de linkerflank die binnengekopt wordt, de vlag van de grensrechter gaat omhoog en de scheidsrechter fluit voor buitenspel. Venray countert snel waar Armend Shala met een lobje het doel probeert te bereiken, ZSV keeper Leon Thijs zit hier nog tussen. Jeroen Vullings verlaat het veld voor Bram Kersten.

ZSV heeft een aanval in de 64e minuut en er is appel voor hands in de zestien meter van Venray, de scheidsrechter fluit niet en de aanval wordt goed verdedigd. Venray verovert de bal en deze wordt snel naar voren gespeeld. Bram Vievermans geeft een goede steekbal op Bram Kersten die met een goede loopactie achter de verdediging beland en deze geweldig afmaakt met een lobje over de keeper, 0-2. Venray is veruit de bovenliggende partij vanaf dit moment, toch krijgt ZSV nog een vrije schotkans op de 16 meter die in het vangnet verdwijnt. Venray reageert hier goed op door een goede steekpaas van Jesse Rommen op Armend Shala die op scherp staat om de bal binnen te schieten, 0-3. 

In de 78e minuut komt Jesse Rommen vrij op de 16 meter door een goede loopactie maar het schot gaat over. Venray zet ZSV onder druk en het krijgt kans op kans, Bram Kersten heeft de bal in de 80e minuut bijna in het netje liggen door de goede druk die het hele elftal geeft. Het collectieve druk zetten wordt beloond in de 85e minuut. Jesse Rommen stapt door op de laatste linie van ZSV in de zestien meter waardoor de bal niet goed weggewerkt kan worden en de bal voor de voeten van Jesse Peeters belandt die de bal scherp in de korte hoek weet de schieten, 0-4. Rick Egelmeers verlaat het veld en James Kamkam krijgt zijn eerste speelminuten in het eerste elftal van dit seizoen. In de 88e minuut passeert hij drie verdedigers waarna hij over knie van de zeilbergse verdediger gaat, geen penalty. Scheidsrechter Verstappen fluit de wedstrijd af met een stand van 0-4.

Welkom

Gepubliceerd in Vrouwen 1
zondag 21 oktober 2018 13:34

svvenrayvr1

 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.