Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 516 niet laden

SV Venray knokt zich naar een punt en pakt geen periodetitel

Geschreven door
Gepubliceerd in Heren 1
maandag 19 november 2018 10:54
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op een zonnige maar koude zondag maakten de jongens van SV Venray kans op de periodetitel, zij moesten winnen en waren afhankelijk van het resultaat van EHC en ZSV.

De tegenstander SC Susteren stond 12e met 4 punten uit 7 wedstrijden en mocht aftrappen. SV Venray begon goed aan de wedstrijd en was de bovenliggende ploeg, het was duidelijk dat ze wilden winnen. De grootste kans kreeg Armend Shala, na een goede voorzet van Stijn Brinkman, raakte hij de bal niet goed voor de keeper.

Na 20 minuten kregen de roodwitten een corner na een vrije trap van Stijn Brinkman, na de corner schoot Susteren de bal naar voren en daar stond de aanvoerder Kevin Hoffmans vrij en hij kon zo naar de goal rennen en schieten. Het schot leek houdbaar maar Frank Decker kon hem niet klemmen en de bal viel in de goal; 0-1. SV Venray leek aangeslagen en had moeite het spel te maken. In de 1e helft gebeurde verder niet veel meer en scheidsrechter Vereijken gaf nog 2 gele kaarten.

Beide ploegen begonnen ongewijzigd aan de 2e helft waarin het duidelijk werd, wat er op het spel voor Venray stond, er moest worden gewonnen! De tegenstander zakte ver terug en de roodwitten hadden moeite om openingen te vinden, zelfs Robert Willemse ging als stormram fungeren nadat bij Venray gewisseld werd en Jeroen Vullings en Danny Pelzer in het veld kwamen voor Jesse Rommen en Ron Kleuskens.

De aanvoerder kreeg een goede kopkans maar kopte over, Venray bleef aandringen maar kon niet echt potten breken. Jesse Peeters moest na een overtreding op hem,  het veld verlaten en Bram Kersten verving hem. In de 89 ste minuut was het toch raak , Stijn Brinkman gaf een voorzet en Robert Willemse kopte raak, verder kwam Venray niet en verloor zo twee punten en miste daardoor de 1e periodetitel.

Gelezen: 1659 keer Laatst aangepast op dinsdag 27 november 2018 11:31