Venray verliest bij Schaesberg

dinsdag 13 maart 2018 09:22
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Venray leed zondag een onverdiende 2-0 nederlaag tegen Schaesberg in de eerste klasse D.

De Venraynaren kregen kansen genoeg, maar ze werden niet benut. Na 25 minuten kreeg Schaesberg een penalty na een duwfout van Stef van Dijck: 1-0. Daarvoor werd een treffer van Dimitris Touratzidis vanwege buitenspel afgekeurd.

In de 65e minuut kwam Schaesberg op 2-0. Venray probeerde nog wat terug te doen, maar kwam niet verder dan een schot op de kruising van Armend Shala.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op zaterdag 21 juli 2018 15:59