Vrijwilliger van de maand november

De vrijwilliger van de maand november is Rob Driessen geworden. Binnen de club geen onbekende, alhoewel hij eigenlijk pas 10 jaar lid is van de SV Venray.

Rob is in 2009 bij de club gekomen. Voor die tijd was hij vooral voetballend actief bij SV Oostrum. Hij werd, zoals vele ouders, meteen leider van zijn zoon Teun, die toen bij de mini F ging spelen. Daar is hij ook hoofdleider van geweest.
Daarna ging hij met zijn zoon mee naar verschillende jeugdteams, beginnend bij de F9 daarna de E, D, C en nu leider bij de jeugd 17-6, waar hij samen met Bart en Sam iedere week de coaching en de training verzorgd.
Ook is Rob de grote man achter de toegankelijkheid voor mindervaliden op het sportpark geweest namens de Stichting Beheer Sportpark. Namens de vereniging mocht hij vorig jaar een vignet van het Gehandicapten Platform Venray in ontvangst nemen.
Rob heeft ook voor veel veranderingen binnen de club gezorgd, met name bij de verbouwing van de accommodatie en de renovatie van de C kleedlokalen. Veel vrije avonden en dagen was hij op het sportpark te vinden om te zorgen dat de klus op tijd klaar was.
Ook zit hij ook heel wat jaren in de Stichting Beheer Sportpark, waar hij tal van hand en spandiensten verricht.
Rob is ook elke week langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van Heren 1 en dus na afloop ook in de kantine.

Gezien zijn verdiensten heeft de commissie hem uitverkozen tot vrijwilliger van de maand november.

VVDM11 2019 1

VVDM11 2019 2

VVDM11 2019 3

VVDM11 2019 4

De vrijwilliger van de maand oktober is Jimmy de Bruijn geworden, bij velen rondom SV Venray geen onbekende.
Jimmy is sinds 18 oktober 2004 officieel lid van deze vereniging en heeft in de loop van jaren al heel wat gedaan binnen de vereniging.

Hij is begonnen als jeugdleider bij de vereniging (bij de E9) en daarna werd hij hoofdleider bij de E-afdeling. Hij is ook teamleider geweest bij verschillende jeugdteams en bij de dames.
Bovendien was hij op zaterdag en zondag te vinden op het veld als scheidsrechter en grensrechter. Af en toe fluit hij nog wel eens de dames.

Ook is hij samen met (wijlen) Hans Hendrikx begonnen binnen de PR & Communicatie waar hij zich inzet voor het maken en bijhouden van de website van de vereniging.
In het begin van het seizoen houdt hij zich ook bezig met het maken van teamfoto’s, die daarna weer netjes op de website geplaatst gaan worden.

Ook is hij nadrukkelijk betrokken bij de wedstrijden van Heren 1, zo is hij af en toe omroeper en bediend hij regelmatig het scorebord.
Bij uitwedstrijden houdt hij samen met Lia Jansen het wedstrijdverslag bij om deze dan meteen te twitteren, zodat dát snel ook weer wereldkundig gemaakt is.

Nu is hij vooral te vinden achter de camera waar hij de wedstrijden van Heren 1 filmt en van commentaar voorziet en deze zijn dan weer te zien bij Peel en Maas TV.

Zie je hem niet rondom het clublokaal, kantine of het sportveld, dan hoor je hem wel, want hij heeft bijna overal wel een bepaalde mening over.
Kortom een echte duizendpoot binnen de vereniging en daarom is hij vrijwilliger van de maand oktober geworden.