Coert de Bruijn

Coert de Bruijn

 

PLUS Guido van Dijck organiseert een Clubfund-actie om geld in te zamelen voor onze club.

Bijzonder hierbij is dat onze spelers een eigen online fanshop hebben waar heel eenvoudig leuke spulletjes met hun spelersfoto of het clublogo besteld kunnen worden. Helemaal bijzonder is dat je de spulletjes gratis kunt verkrijgen door ervoor te sparen bij PLUS Guido van Dijck. Per verzilverde zegel gaat een bedrag rechtstreeks naar de clubkas! Leden sparen dus niet alleen voor zichzelf maar ook voor onze clubkas.

De spaaractie loopt van 01-02-2020 tot 11-04-2020.

Nieuwsgierig? Kijk dan op SVVenray/Clubfund

 

MO17 wint District Kampioenschap

Gepubliceerd in SVVenray
zondag 26 januari 2020 16:15

SV Venray MO17 wint District Kampioenschap Voetbal Talenten Toernooi voor MO17 teams te Langenberg. Ongeslagen, in de poulewedstrijden werd gewonnen van Vianen Vooruit MO17 , Baarlo MO17 , Groene Ster MO17 en Langenberg. MO17: 4 gespeeld 12 punten 10 voor 0 tegen , met winst naar starfschoppen in finale tegen Groene Ster MO17 werd het toernooi gewonnen. Door deze winst hebben de Meiden van SV Venray MO17 zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op 7 Juni 2020. o.a. zullen ze daar als tegenstanders kunnen treffen; Fortuna'54 MO17 (1ekl) , De Bilt MO17 (4e div) , DSVP MO17 (4e div) en OVC MO17 (1ekl).

Verslag: 
Na een matig en teleurstellende najaar competitie waarin de meiden "slechts" derde eindigde 1ste klasse maakte de MO17 van SV Venray afgelopen zaterdag hun verwachtingen waar. Op het talententoernooi voor meiden onder 17 in Brunsum werd vrij gemakkelijk de eerste prijs behaald! Na een poule met vijf teams waarin twee keer een najaar kampioen (2de klasse) opzij werden gezet met respectievelijk 3-0 en 2-0 werden ook beide andere wedstrijden met over het algemeen een goed spelend SV Venray MO17 gewonnen. Na vier wedstrijden stonden de meiden fier bovenaan met 10 doelpunten voor en 0 tegen. Nu mocht de finale gespeeld worden tegen de op nummer twee geëindigde tegenstander in de poule, deze tegenstander Groene Ster was gebrand op revanche en de meiden van SV Venray hadden er veel zin in om deze finale te gaan spelen. Er was in deze finale eigenlijk niets aan de hand, de meiden van SV Venray speelde de bal lekker rond, controleerde de wedstrijd en kwamen regelmatig voor het doel van de tegenstander. Net na het begin van de tweede helft kwam Groene Ster er een keer goed uit en schoten de bal vanaf een afstandje met een droog schot richting goal, deze plofte onhoudbaar voor onze keepster Lucy in de kruising! Hoe graag en hoe goed zij haar best deed hier had ze nooit bij kunnen komen. Omdat een helft slechts 11 minuten duurde en SV Venray dus alles op alles wilde zetten om de stand om te buigen werd er vrijwel direct een verdediger gewisseld voor een aanvaller en ging SV Venray met vier aanvallers voorin spelen. Groene Ster kwam flink onder druk te liggen en probeerde er alles aan te doen om een tegengoal te voorkomen, het ene na het andere schot werd afgevuurd op de goal van Groene Ster en enkele minuten voor tijd leek het erop dat het 1-1 was, deze goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter, volgens de grensrechter was de bal niet over de doellijn geweest. De meiden van SV Venray gaven niet op, zij wilden er alles voor geven om te scoren, in de allerlaatste minuut werd hun inzet dan ook beloond, Megan dribbelde door de verdediging en haalde uit, 1-1 en dus penalty's!

Eva, Romy en Megan mochten de penalty's nemen en schoten feilloos binnen, de laatste penalty van Groene Ster moest genomen worden, Lucy die bij de twee eerder genomen penalty's van de tegenstander er al steeds kort bij zat pakte de derde er knap uit. Venray wint ongeslagen en dus ook zeer terecht de finale en plaatste zich hiermee voor het Nederlands Kampioenschap in Alkmaar op 07-06-2020. Alle meiden van SV Venray MO17 van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie !

 

JO17-6 Kampioen!

Gepubliceerd in Junioren
maandag 09 december 2019 18:01

JO17 6 2

In een zeer spannende wedstrijd werd terug gekomen van een achterstand maar eindigde uiteindelijk in 2-2. Dat ene puntje was voldoende om kampioen te worden.

Gefeliciteerd spelers en staf

Man of the Match 5 oktober 2019

Gepubliceerd in Heren 1
zondag 06 oktober 2019 12:40

Na de nederlagen tegen Limburgia en Deurne, blijft SV Venray na de derby tegen Wittenhorst helaas nog zonder punten, er werd verloren met 4-1. Aron Franssen werd tot Man of the Match uitgeroepen. Op de foto poseert Aron met onze pupil van de week Colin Owens.

 

Beau Vilters Toernooi 2019 SVV3

Op 17 en 18 augustus vond het Beau Vilters memorial (o-17) toernooi plaats in Herten. Dit toernooi wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Beau Vilters die in 2015 op 18 jarige leeftijd verongelukte. Beau was een zeer getalenteerde voetballer bij VVV.
Ook dit jaar weer een indrukwekkende deelnemerslijst: AEK Athene, Willem II, VVV, Fortuna Sittard, FC Kopenhagen, KAA Gent, FC Volendam, Nordjaeland, Polonia Warschau, Almere city en Mitsubishi Yowa.
Naast deze teams wordt er ieder jaar ook een regio team samengesteld speciaal voor deze gelegenheid. Het regioteam bestaat uit jongens van verenigingen uit de regio Limburg en Oost-Brabant. Ze zijn één jaar ouder dan de tegenstanders van de profclubs. Ook het broertje van Beau Vilters speelt in het regio team. Vanuit SV Venray waren Tim Jeuken, Mohamed Hilami, Floris Rutten en Siem de Bruijn geselecteerd voor deze gelegenheid. Het resultaat van het regioteam met “onze” jongens mag er zijn. Zij bleven overeind in het profgeweld en behaalde een verdienstelijke 6e plek.

Beau Vilters Toernooi 2019

Jeugd Sport Kennismakingsdagen bij SV Venray

Gepubliceerd in Junioren
donderdag 21 februari 2019 16:25

 jsk

Contributie en boetes

Gepubliceerd in Bestuur
zondag 03 februari 2019 17:06

Contributie & boetes

Onderstaand  de regels, deadlines en consequenties m.b.t. het innen van contributie en boetes.

Afmelden voor het komende seizoen

Overschrijven naar een andere vereniging kan tot en met 15 juni. Dat is ook de uiterste datum voor het afmelden als lid. Bij afmelding na 15 juni zal SV Venray € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Contributie inning

De contributie zal in de derde week van juli worden afgeschreven. Controle op geïnde contributie zal plaatsvinden op 1 augustus. De speler van wie SV Venray op 1 augustus nog geen contributie heeft ontvangen, ontvangt een aanmaning met de mogelijkheid om voor 1 september de contributie alsnog te voldoen. Een speler die op 1 september nog niet betaald heeft wordt geschorst en mag niet spelen en trainen. Betreffende speler of ouders (indien speler een jeugdlid is) zullen over dit speelverbod geïnformeerd worden. Een speler die op 1 november de contributie nog steeds niet betaald heeft zal worden uitgeschreven als lid van SV Venray. Hierbij zal een financiële aantekening gemaakt worden in het systeem. Wanneer betreffende speler in de toekomst weer/alsnog lid wil worden zal eerst aan achterstallige betaling voldaan moeten worden.

Contributie betalingsregelingen

Kan de contributie, door de financiële situatie, niet voldaan worden, dan is er de mogelijkheid om aanspraak te maken op betaling van de contributie via Jeugd Sportfonds. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met SV Venray door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.In alle andere gevallen is er de mogelijkheid om voor 15 juni een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om een regeling te treffen. Verzoeken ontvangen na 15 juni worden niet meer in behandeling genomen.

Afmelden gedurende het seizoen

Bij afmelding voor 1 september is contributie restitutie mogelijk, minus € 25,-administratie kosten.  Bij afmelding na 1 september, is er geen contributie restitutie meer mogelijk.

Niet spelen door langdurige blessures

Er kan aanspraak gemaakt worden op teruggave van (een deel van) de betaalde contributie n.a.v. een langdurige blessure door op het einde van het seizoen (mei) een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De penningmeester zal per geval kijken hoe hiermee omgegaan wordt.

Later aanmelden

Bij latere aanmelding in het seizoen zal onderstaand schema gehanteerd worden. Uitgangspunt hierbij is het moment van plaatsing in een team.

Te betalen deel bij plaatsing in de maand:

- Juli, Aug, Sep, Okt     100%

- Nov, Dec, Jan, Feb      50%  

- Mrt, Apr, Mei              25% 

Boetes opgelegd door de KNVB

Boetes welke opgelegd zijn door de KNVB worden door SV Venray geïnd bij de beboete persoon. Hierbij wordt de volgende werkwijze gehanteerd: Beboete persoon ontvangt schriftelijk een vooraankondiging van de boete met het af te schrijven bedrag (automatische incasso). Mocht het geïncasseerde bedrag na afschrijving gestorneerd worden dan dient de betaling alsnog binnen 2 weken te worden voldaan. Als de betaling niet binnen 2 weken alsnog is voldaan zal betreffende speler door SV Venray geschorst worden voor alle verenigingsactiviteiten totdat de boete voldaan is.

Privacy Policy

Gepubliceerd in Bestuur
maandag 28 januari 2019 12:21

 

 1. Inleiding

SV Venray hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. SV Venray houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

 • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy Policy;
 • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
 • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
 • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
 • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
 • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als uw club zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het
doornemen van onze Privacy Policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 1. Verwerking van persoonsgegevens van Leden en vrijwilligers
  Persoonsgegevens van leden en vrijwilligers worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
  - Ledenadministratie;
  - Teamregistratie;
  - Contributieheffing;
  - Speler Volg Systeem;
  - Normen en Waarden Systeem;
  - Vrijwilligers Database.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is het aanmeldingsformulier.
  2. Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u
   vragen:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - Geboortedatum;
   - Telefoonnummer;
   - E-mailadres;
   - Geslacht;
   - Adres;
   - Bankgegevens;
   - Sport specifieke diploma’s;
   - Lidmaatschapsnummer;
   - Beroep (ouders/verzorgers);
   - Interesse/ambities voor vrijwilligerswerk binnen onze Vereniging.
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking gedurende de tijd dat u aangemeld bent en uiterlijk tot twee jaren na afmelding. Ten behoeve van het archief bewaren we na uw afmelding onderstaande gegevens:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - Geboortedatum;
   - Sport specifieke diploma’s;
   - Lidmaatschapsnummer.

 2. Verwerking van persoonsgegevens t.b.v. informatievoorziening
  Persoonsgegevens t.b.v. informatievoorziening worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is het Aanmeldingsformulier
  2. Voor de bovenstaande doelstelling kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - E-mailadres.
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode: gedurende de periode dat men aangemeld is.

 3. Verwerking van persoonsgegevens t.b.v. Speler Volg Systeem
  Persoonsgegevens t.b.v. Speler Volg Systeem worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Het inzichtelijk maken van de voetbal voortgang en capaciteiten van een speler.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is het Aanmeldingsformulier
  2. Voor de bovenstaande doelstelling kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u vragen/verwerken:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - E-mailadres;
   - Geslacht;
   - Geboortedatum;
   - Team;
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode: gedurende de periode dat men aangemeld is.

 4. Verwerking van persoonsgegevens t.b.v. het Normen en Waarden Systeem
  Persoonsgegevens t.b.v. Normen en Waarden Systeem worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Het inzichtelijk maken van ongewenste incidenten binnen de Vereniging en hier op kunnen acteren.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is het Aanmeldingsformulier
  2. Voor de bovenstaande doelstelling kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u vragen/verwerken indien de persoon betrokken is bij een incident:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - E-mailadres;
   - Geslacht;
   - Geboortedatum;
   - Team;
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode: gedurende de periode dat men aangemeld is.
  4. Nadat men is afgemeld worden de gegevens van de betrokken persoon in het Normen en Waarden Systeem geanonimiseerd, zodat zij enkel voor statistische doeleinde geschikt zijn.
   De volgende gegevens van een bij een incident betrokken persoon blijven bewaard: Geboortejaar, Geslacht, Team en zijn niet herleidbaar naar een persoon.

 5. Verwerking van persoonsgegevens t.b.v. de Vrijwilligers Database
  Persoonsgegevens t.b.v. de Vrijwilligers Database worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Het inventariseren, werven en onderhouden van vrijwilligers en hun interesse.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is het Aanmeldingsformulier
  2. Voor de bovenstaande doelstelling kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - E-mailadres;
   - Interesse voor vrijwilligerswerk binnen de Vereniging;
   - Relevante diploma’s.
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode: gedurende de periode dat men aangemeld is.

 6. Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers
  Persoonsgegevens van medewerkers worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: De arbeidsovereenkomst;
  2. Voor de bovenstaande doelstelling kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - Telefoonnummer;
   - E-mailadres;
   - Geboortedatum;
   - Salarisgegevens;
   - Kopie ID;
   - BSN-nummer;
   - Bankgegevens.
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode: gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal zeven jaren.

 7. Verwerking van persoonsgegevens van sponsoren
  Persoonsgegevens van sponsoren worden door SV Venray verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Uitvoering geven aan sponsor overeenkomst.
  1. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: de sponsor overeenkomst.
  2. Voor de bovenstaande doelstelling kan SV Venray de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   - Voornaam;
   - Tussenvoegsel;
   - Achternaam;
   - Telefoonnummer;
   - E-mailadres;
   - Bankgegevens.
  3. Uw persoonsgegevens worden door SV Venray opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode: gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal zeven jaren.

 8. Verstrekking aan derden
  De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
  - De ledenadministratie (Sportlink Services B.V., RABO Bank & KNVB Zuid II);
  - De financiële administratie (Lenssen Advies Venray);
  - Het website beheer (Antagonist).
  1. Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.
  2. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
  3. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden maar, eerst nadat u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 9. Buiten Nederland
  Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn in het buitenland anders dan na een van Nederlands rechtswege gegeven opdracht en dan allen nog aan een Nederlandse entiteit.
 1. Minderjarigen
  Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.
 1. Bewaartermijn
  SV Venray bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van wat volgens de wet is vereist.
  Persoonsgegevens kunnen in voorkomend geval voor statistische doeleinde worden bewaard. In dat geval worden de persoonsgegevens na de aangegeven bewaartermijn geanonimiseerd.
 1. Beveiliging
  Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
  1. Alle personen die namens SV Venray van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  2. We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  3. Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  4. We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  5. Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.
  6. Medewerkers welke persoonsgegevens verwerken beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.).

 2. Rechten omtrent uw gegevens
  1. U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben.
  2. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers.
  3. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij.
  4. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
  5. Indien U heeft aangegeven dat wij uw gegevens mogen verwerken (bijv. middels het Aanmeldingsformulier) of, op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
 1. Klachten
  Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 1. Vragen
  Als u naar aanleiding van onze Privacy Policy nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

 2. Contactgegevens
  SV Venray
  Sportlaan 6
  5801AH Venray
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruud Jenneskens wordt Hoofd Jeugdopleiding

Gepubliceerd in Junioren
maandag 28 januari 2019 11:01

Ruud Jenneskens wordt met ingang van het komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding. Ruud is zeker geen onbekende bij SV Venray. Het bestuur, de TC en de TJC zijn dan ook blij met de terugkeer van Ruud Jenneskens en wensen hem veel succes!

Ik onderstaand bericht stelt Ruud zich voor.

Naam: Ruud Jenneskens

Leeftijd: 37 jaar

Trainerslicentie: UEFA A + Physical Coach 1

De eerste stappen in het trainersvak heb ik bij SV Venray mogen zetten, gedurende 10 seizoenen ben ik actief geweest binnen alle afdelingen van de jeugd, zowel op recreatief als prestatief niveau. In de 12 jaar dat ik inmiddels elders train, heb ik me doorontwikkeld tot de trainer die ik nu ben. Stabiel als hoofdtrainer van SV Ysselsteyn (7 jaar), gecombineerd met de functie van Hoofd Opleidingen bij NWC Asten (3 jaar), en lerend projectmatig bij buitenlandse nationale bonden en profclubs (EK kwalificatie, voorbereidingen periodiseren, trainingsanalyses, workshops). Mijn ambitie is om alle opgedane kennis en ervaring te delen, om andere trainers en clubs te inspireren en ontwikkelen. Vanuit diverse positieve gesprekken bij sv Venray, is het weer tijd om terug te keren waar ik ben begonnen, en samen met de Technische Commissie, Jeugdcommissie en selectietrainers, de jeugdafdeling verder door te ontwikkelen binnen de ingezette koers, waarin het streven is zoveel mogelijk eigen jeugdspelers door te laten stromen naar de seniorenselectie. Ik heb er zin in!!

 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.