Sportploeg vh jaar 2022 gemeente Venray: SV Venray Heren 1Tijdens de 25ste editie van het sportgala Venray is ons eerste elftal uitgeroepen tot sportploeg van het jaar 2022!!

De andere genomineerden; de korfbalsters van Oranje Wit en de zaalvoetballers van FC Coronaas, eindigden net achter SV Venray op plek twee. Hun prestaties door het jaar heen waren ook uitmuntend, helaas kan er maar een winnaar zijn.

Voor ons zijn alle sporters op ieder niveau winnaars, maar deze waardering is de kers op een mooi seizoen en een sportief voortvarend jaar!

Aan de andere winnaars van vanavond ook een dikke proficiat.
De organisatie van het sportgala bedankt voor de nominatie en de prima verzorgde avond!


Deel van artikel in Peel en Maas van donderdag 22 december 2022:

' "Doelman Stijn van Gassel en handbalster Harma van Kreij zijn maandagavond tijdens de 25ste editie van Sportgala Venray uitgeroepen tot sportman en sportvrouw van de gemeente Venray."

Van Gassel (o.a. ex-SV Venray) speelde in de finale van de nacompetitie een glansrol door de beslissende strafschop te stoppen, waardoor Excelsior promoveerde naar de eredivisie. Van Kreij werd kampioen met RK Krim Mercator in Slovenië en speelde met Oranje op het EK, waar ze met een zware blessure moest afhaken.
De doelman kon vanwege een trainingskamp met zijn club niet aanwezig zijn. Hij werd vertegenwoordigd door zijn schoonvader, die hem via een live telefoonverbinding op de hoogte bracht van de uitverkiezing. Ook de andere twee genomineerden moesten verstek laten gaan: Mike Teunissen was bij het Nationaal Wielergala en Niek Versteegen (SV Venray) ontbrak vanwege ziekte.

In Zaal Zeven stonden drie ploegen op het podium die historie schreven door te promoveren naar een niveau waarop ze nog nooit eerder waren uitgekomen. De titel sportploeg van het jaar ging naar de voetballers van SV Venray. De andere twee genomineerden waren de korfbalvrouwen van Oranje-Wit en de zaalvoetballers van FC Coronaas.'

Foto's via Peel en Maas (Rikus ten Brücke) en eigen materiaal.

SportgalaPM2

IMG 20221219 WA0026

IMG 20221219 WA0027

SportgalaPM3

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.