Samen het WK voetbal kijken bij SV Venray – gesponsord door Expert Venray

Het WK komt eraan… Zin om samen met je (voetbal)vrienden, bekenden, familie en teamgenoten de wedstrijden van het Nederlands Elftal te bekijken?

Kom dan naar de kantine van SV Venray!

In samenwerking met Geert Linders van Expert Venray plaatsen we, naast de gewone TV schermen, een extra grote TV aan de voorzijde in de kantine.

We gaan open 1 uur voor de wedstrijd. Laten we samen aftrappen op maandag 21 november om 17.00 uur voor Senegal – Nederland (kantine open vanaf 16.00 uur).

Dinsdag 29 november, Nederland - Qatar; aftrap 16.00 uur - kantine open 15.00 uur.

Zaterdag 3 december, Nederland - USA; aftrap 16.00 uur - iedereen welkom

Dankjewel Geert Linders voor de fantastische bijdrage aan dit evenement!

expert

We zien elkaar graag op 21 november!