Eerste MIFA FIFA toernooi goed verlopen

Afgelopen donderdag (27 oktober) vond de eerste editie van MIFA-FIFA plaats. Een initiatief van onze hoofdsponsor MIFA dat inspeelt op de steeds groter wordende e-sports beweging. Voor degene die dit gemist hebben en niet helemaal weten wat het is. Met FIFA e-sports neem je het virtueel tegen elkaar op, dus door een voetbalwedstrijd te spelen op de Playstation.

Het toernooi was ingedeeld in drie groepen. De jonkies (tot en met 10 jaar), de groep 11 tot en met 15 jaar en in de avond de groep 16+. Ze speelden allemaal een flink aantal wedstrijden tegen elkaar in een 2 tegen 2 formatie. Er werd flink gestreden en euforische momenten werden afgewisseld met grote frustraties. Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en in alle categorieën was er dan ook een winnaar die een stapel kaarten kreeg voor de wedstrijd VVV-Jong AZ.

Een ding is zeker, alle deelnemers hebben een geweldig toernooi gehad. De grootste vraag van iedereen was dan ook wanneer er weer een toernooi georganiseerd gaat worden. Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar zeker is dat dit een vervolg gaat krijgen.

IMG 1410

IMG 1475

IMG 1518

IMG 1595

IMG 1760

IMG 1661

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.