Even voorstellen: Patrick Lenssen, voor de begeleiding van leiders en trainers in de onderbouw

Geschreven door 
Gepubliceerd in Junioren
zaterdag 17 september 2022 10:14
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ik ben Patrick Lenssen 37 jaar, vader van Dylan (10), Faye (8) en Ivey (3) en getrouwd met Simone. We wonen in de wijk Landweert in Venray. Ik werk voor de Koninklijke Luchtmacht op vliegbasis Eindhoven als junior planner/technisch werkvoorbereider op een bedrijfsbureau.

Ik heb zelf de hele jeugd doorlopen bij SV Oostrum en daar altijd met veel plezier gevoetbald. Dylan wilde gaan voetballen, dus papa werd trainer en het vuurtje van de passie voor de sport was weer aangewakkerd. Ik ben nu 4 jaarlagen 'papa trainer' geweest van het team van Dylan, van de JO7 tot en met de JO10. Nu ik dit een aantal jaren met super veel plezier en enthousiasme heb gedaan, is het tijd voor een nieuw avontuur binnen SV Venray.

Waar komt mijn affiniteit met SV Venray vandaan? Dan zeg ik familie! Allereerst mijn eigen vader (Herman Lenssen), hij was jeugdtrainer van Edward Linskens, maar ook mijn oom Pierre en mijn neef Per Lenssen. Ik denk dat vooral bij die laatste bij veel mensen een belletje gaat rinkelen en misschien zelfs wel kippenvel tevoorschijn komt!

Vanaf dit seizoen start ik met het begeleiden van (nieuwe) papa/mama/zus/broer…. trainers/leiders in de onderbouw (tot en met de 'Onder-12). Ik begeleid trainers in het kader van 'train de trainer' op voetbaltechnisch vlak, maar ondersteun o.a. ook bij het groepsproces in het team en de omgang met individuele spelers. Hiervoor volg ik tegelijkertijd de opleiding tot Voetbal Kader Coach (VKC).

Dus als je me rond ziet lopen op de velden of ergens ziet staan en je wil iets weten, spreek me gerust aan. Ook als je gewoon even een praatje wil maken is dit geen probleem.

Tot snel allemaal!

PL1.1


Gelezen: 563 keer Laatst aangepast op dinsdag 25 april 2023 20:17
Meer in deze categorie: « Indelen jeugd binnen SV Venray

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.