Rabobank Club Support: Stem op SV Venray

Het nieuwe seizoen is van start gegaan. In de zomerstop is er achter de schermen hard gewerkt. Zo hebben de materialen ook een update gekregen.

Maar dat willen we blijven doen, of nog meer van de wensenlijst vervullen. Daarvoor is een extra zakcentje altijd welkom.

Vanaf vandaag 5 september kunnen leden van de Rabobank weer op SV Venray stemmen tijdens de Club Support campagne.

Hoe meer stemmen, des te meer de Rabobank uit hun spaarpot in die van ons laat vloeien.

Dus wacht niet en stem vandaag nog!

Waar? Rabobank Club Support pagina (regio Noord-Limburg)
Zie onze pagina hier

Alvast sportief bedankt.