Samen gezond sporten bij SV Venray

Een sterke visie ontwikkelen voor gezond sporten bij SV Venray lijkt enigszins vanzelfsprekend en kende een nieuw startpunt na het aantreden van het nieuwe bestuur. Maar op het moment dat er dan direct concrete invulling aan kan worden gegeven na een aantal sterke werksessies, ontstaat er een nieuwe mijlpaal voor SV Venray. Een echt goed gefaseerd plan dat direct gelanceerd kan worden per het nieuwe voetbalseizoen.

SV Venray kiest er namelijk voor om een gezondheidscommissie op te richten, ondersteund door de Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FyioSport Buitenlust te Venray. We zijn heel blij om dit initiatief van SV Venray te ondersteunen, zegt Brendan Rijsdijk, commissievoorzitter. In de nieuw op te richten commissie gaan we werken met diverse medici, van sportartsen (mede ook ondersteund door VieCuri) tot fysiotherapeuten en coaches voor vrijwilligers. We stellen onszelf het doel om de gezondheid van alle sporters bij SV Venray te bevorderen door het aanbieden van goede faciliteiten en sterke ondersteuning van al haar begeleiders en vrijwilligers.

Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FyioSport Buitenlust is al meer dan 20-jaar partner bij SV Venray, heeft vele specialisten, diverse disciplines en een modern uitgeruste oefenruimte die per Oktober 2022 weer verder doorontwikkeld en vernieuwd wordt. De praktijk beschikt over goede faciliteiten in Venray waar elke dag specialisten samen werken aan verbeterde gezondheid.

Wat is het nieuwe plan? In de basis starten we met goede sportverzorging voor alle leden van SV Venray, vult Bram Cruijsen aan, hoofd medische staf bij SV Venray. Dit begint met het communiceren van onze aanwezigheid, de inloopspreekuren, het preventief signaleren bij alle teams en het trainen en coachen van begeleiders en vrijwilligers. We maken hierbij gebruik van de medische ruimte bij SV Venray en kunnen dit verder uitbreiden naar de faciliteiten bij Buitenlust. Diverse programma’s kunnen voor leden ontwikkeld worden en sporten bij Buitenlust zal voor alle leden tegen een gereduceerd tarief aangeboden worden.

Partnerships
Het partnership met Buitenlust als gezondheidspartner is een volgende stap in de ontwikkeling van SV Venray, zegt Niels Hermsen, bestuurslid commerciële zaken. In de afgelopen maanden hebben diverse partners zich aangesloten bij het “nieuwe” SV Venray. Van een vakantie is absoluut nog geen sprake geweest. Onze commissies zijn ontzettend actief om er weer een prachtig seizoen van te gaan maken. Deze positieve energie willen we meenemen naar al onze leden en supporters. SV Venray zal haar openingswedstrijd thuis spelen tegen SV Meerssen op zondag 28 augustus om 14.30 uur. Het beloofd een mooie dag te worden met extra veel aandacht voor vermaak rondom de wedstrijd.

Buitenlust SVVenray2

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.