SV Venray steunt Stichting "Gambia for you" en Stichting "Mulla"

shirt3

Na eerdere kleding donaties aan stichting de Pilaar en de tijdelijke noodopvang in Oostrum heeft SV Venray de resterende kleding die gedoneerd mocht worden vanwege de lancering van de nieuwe kledinglijn  overgedragen aan vertegenwoordigers van de Stichting Gambia for you en de Stichting Mullai. Zij zullen er voor zorg dragen dat de kleding in Sri Lanka en Gambia een mooie bestemming krijgt! SV Venray is erg blij op deze manier wederom haar maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren!

shirt2