MIFA Aluminium BV nieuwe hoofdsponsor van SV Venray

SV Venray is een nieuwe koers ingeslagen. Een nieuw bestuur, een nieuwe maatschappelijke propositie die gekenmerkt wordt door haar slogan “voor iedereen, voor altijd” en een totaal nieuwe kledinglijn voor al haar leden kenmerken de vernieuwing bij de vereniging.

Nu kondigt de vereniging ook een nieuwe hoofdsponsor aan. MIFA Aluminium BV uit Venlo zal zich de aankomende 4 jaar verbinden aan SV Venray.

Over MIFA
MIFA is specialist in aluminium extrusie profielen. Zij produceren compleet afgewerkte precisie producten met extreme nauwkeurigheid. Door aan de profielen hoogwaardige machinale bewerkingen en oppervlaktebehandelingen toe te voegen wordt een kant en klaar product gemaakt. Dit geeft ongekende mogelijkheden voor haar klanten. Op dit moment heeft MIFA maar liefst 350 medewerkers en blijft maar groeien. Dankzij de internationale high-tech werkomgeving kunnen de medewerkers zich blijven ontwikkelen. MIFA werkt voor verschillende markten en topklanten, waaronder Airbus, KTM en Festo.

“Het partnership met SV Venray komt voor ons op een uitstekend moment, zegt Rob van Oene, managing director. MIFA groeit en wil haar regionale bekendheid verder versterken om zo een sterke positie in te nemen op de regionale arbeidsmarkt en vitaliteit te stimuleren. Wij hopen mensen uit de regio Venray aan te trekken om een kijkje te nemen bij ons prachtige bedrijf. Daarnaast vinden we ons volledig in de manier waarop SV Venray gaat bouwen aan de toekomst. Ontwikkeling en groei met positieve energie is waar zowel wij, als SV Venray voor staan”.

“Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking, vult Niels Hermsen (bestuurslid commerciële zaken) aan. MIFA is een geweldig bedrijf. Er was direct een “klik” en de manier waarop MIFA haar bedrijfsvoering organiseert is de manier waarop SV Venray haar vereniging wil besturen. Met veel passie voor haar producten, sterke partnerships met haar klanten en een bedrijf waar de medewerkers centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat het platform SV Venray de naamsbekendheid van MIFA nog verder vergroot en kijken uit naar een mooie samenwerking in de aankomende jaren”.

MIFA, E-gaming en SV Venray
Gedurende de laatste jaren heeft MIFA een actieve rol gespeeld in de verdere ontwikkeling van E-gaming in de regio Noord-Limburg mede ook als hoofdsponsor van VVV-Venlo. Nu het partnership met SV Venray van start gaat is de vereniging voornemens om ook (grotere) MIFA-FIFA toernooien te organiseren bij SV Venray. Op deze manier wil de vereniging de band met jongeren en studenten verder versterken.

Tijdens de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 27 augustus (datum onder voorbehoud) zal er een feestelijke introductie zijn van MIFA tijdens de eerste thuiswedstrijd van SV Venray. Uiteraard is iedereen van harte welkom op Sportpark De Wieën om deze openingsouverture live mee te maken.

IMG 1292

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.