Maatschappelijke bestemming voor kleding SV Venray

maatschappelijke bestemming kleding liggend

Aangezien SV Venray komend jaar gaat spelen in een compleet nieuw tenue is er diverse kleding binnen de club die niet meer gebruikt gaat worden. Een deel van deze kleding is de afgelopen week geschonken aan twee mooie maatschappelijke projecten in Venray. Bestuurslid vrijwilligerszaken en maatschappelijke betrokkenheid Paul Rutten bracht allerlei kledingstukken naar sociale kringloopwinkel “De Pilaar”. De Pilaar is de sociale kringloopwinkel van Stichting Samen is Kracht. Het doel van onze stichting is om zoveel mogelijk mensen met een smalle beurs te helpen. Ze zijn er voor mensen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een doel heel passend bij de nieuwe slogan “Voor iedereen, voor altijd”.

Tevens werd er een donatie gedaan aan de tijdelijke noodopvang asielzoekers in Oostrum. Hier worden bijna 350 asielzoekers tijdelijk opgevangen. De gedoneerde kleding kan gebruikt worden voor de diverse sportactiviteiten die hier voor de bewoners worden georganiseerd. In het kader van “Voor iedereen, voor altijd” onderzoekt SV Venray met de staf van de noodopvang of er wellicht begin komend seizoen een aantal wedstrijden georganiseerd kan worden tussen teams van SV Venray en de bewoners van de noodopvang. SV Venray is blij op deze manier haar maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

maatschappelijke bestemming kleding 2liggend