Summa, de maatschappelijk partner van SV Venray

Al jarenlang is Summa betrokken als sponsor bij SV Venray. Vanaf aankomend seizoen gaan we echter een nog intensievere samenwerking met elkaar aan. Summa stelt de mens centraal in haar bedrijfsvoering. Elke hypotheek of verzekeringsvraag heeft zijn eigen verhaal, en achter ieder verhaal schuilt een mens. Voor deze mensen heeft Summa oprechte aandacht waardoor het de beste service kan verlenen.

Als SV Venray zijn wij enorm blij dat Summa onze vereniging gaat ondersteunen in de verdere opbouw. Bij SV Venray gaan wij nieuwe vrienden maken, supporters voor ons winnen en de harten van onze fans veroveren. Het zijn de mensen achter de vereniging die het verschil maken, die allemaal hun eigen unieke verhaal hebben maar al die verhalen hebben 1 ding gemeen: het trotse gevoel dat ons allemaal verenigt bij SV Venray. SV Venray is namelijk voor iedereen en voor altijd.

Door het partnership kunnen we onze mensen (van spelende leden tot alle vrijwilligers) helpen in het uitvoeren van hun taak en in het creëren van nieuwe mogelijkheden met elkaar. We kijken uit naar dit jarenlange partnership en zijn trots dat Summa zich aansluit bij de grootste vereniging van Noord Limburg.

Foto: Rikus ten Brücke/ Peel en Maas Venray.

3 Topscorer Venray 2022