Sport2000, Nike en SV Venray lanceren exclusieve wedstrijdshirts "voor iedereen"

Sport2000 en Nike lanceren een exclusieve nieuwe kledinglijn “voor iedereen” bij SV Venray.

Altijd al willen spelen in een uniek en exclusief ontworpen Nike shirt? Per augustus 2022 gaan al onze leden van jong tot oud spelen in deze prachtige wedstrijdshirts.

Een shirt waarin de eigen identiteit van SV Venray wordt weergegeven door haar historische schildvormige logo, de honingraad geweven is in het functionele Dri-Fit materiaal en waarbij de uiting op de rug: “Onze trots – sinds 1945” het wedstrijdshirt het mooiste shirt maakt van amateur voetballend Nederland.

Als onderdeel van het nieuwe SV Venray: “voor iedereen, voor altijd” zijn wij enorm blij met de samenwerking met Sport2000. Samen met de werkgroep SV Venray en Nike zijn zij gekomen tot een prachtig shirt maar daarnaast ook een hele mooie kledinglijn. Deze volledige lijn zal vanaf 1 augustus 2022 te koop zijn bij Sport2000 Venray als in de nieuwe SV Venray webshop.

Shirts SVV2022