Jeugdtrainersnieuws

Als club hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de invulling van onze trainers voor de 1ste teams binnen onze jeugdopleiding. We zijn bijna compleet en daar zijn we trots op. We hebben een jonge en diverse trainersgroep bij elkaar gebracht die er weer voor gaat zorgen dat onze spelers in de opleiding zich in de juiste weerstand kunnen blijven door ontwikkelen. We willen graag de vacante posities van assistent trainer JO19-1 en hoofdtrainer voor de JO10-1 op korte termijn invullen. Heb je interesse of ken je iemand die hiervoor geschikt is? Aanmelden of vragen hierover kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bovenbouw

Hoofdtrainer