Man of the Match 23 april 2022

woensdag 27 april 2022 15:09
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een zonnige zaterdagavond, tegenstander onze buren uit Overloon. Ook al staan zij er niet zo goed voor, en wij wel. S.S.S.'18 poogt altijd er het beste van te maken. Vanaf de eerste minuut waren onze mannen de bovenliggende partij. In de afronding wilde het echter nog niet lukken en derhalve stond na 45 minuten de brilstand nog op het scorebord.

Hoe anders was dit na rust. Effectiever ging Venray om met de kansen, Niek Versteegen brak de ban, en na een tussenliggende treffer van Koen Verlinden; wist hij zelfs een hattrick te maken. Eindstand 4-0. Venray kon rustig kijken wat de concurrentie op zondag zou doen.

Na afloop bracht de DJ de sfeer in de kantine er goed in en was het gezellig druk.
Pupil van de Week deze avond was Stijn Vogelsangs, Venraynaar en voormalig S.S.S.'er Koen Verlinden bleek na wijs beraad de Man of the Match deze avond te zijn. Stijn en Koen poseerden voor onze fotograaf en de derde helft ging vrolijk verder in onze kantine.

Komende zondag wederom tegen onze buren, maar nu in Horst tegen Wittenhorst. Kunnen zij het Venray lastig genoeg maken? Of gaan de mannen van Frans Koenen met de 3 punten naar huis? Komt allen onze mannen aanmoedigen in deze derby!

Gelezen: 140 keer Laatst aangepast op maandag 16 mei 2022 20:05