Theo van Stokkem benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

Theo van Stokkem is al veel jaren als vrijwilliger actief bij diverse verenigingen. Bij SV Venray, Judovereniging Venray en de International Police Association (IPA) Afdeling Limburg-Noord. Hij heeft zijn vrijwilligerswerkzaamheden altijd belangeloos met zeer veel inzet gedaan.

Vanaf 1993 tot en met heden is hij voor de S
V Venray actief als wedstrijdsecretaris, voorzitter toernooiencommissie, teamleider seniorenelftal en lid van de commissie recreatie. Daarnaast vervult hij diverse werkzaamheden in de sportaccommodatie en is hij scheidsrechter coördinator.

Al vanaf 2000 zet Theo van Stokkem zich als vrijwilliger in voor de Judo Vereniging. Hij vervult diverse taken, waaronder hulp bij het jaarlijkse Internationale Judo Toernooi. In 2008 startte de Van Stokkum als vicevoorzitter, bestuurslid, ondersteuner penningmeester voor de IPA Limburg Noord.

Deze werkzaamheden gaan ook nu nog altijd door. Zijn inzet voor de samenleving wordt zeer gewaardeerd.
(bron: Peel en Maas Venray)

Theo van harte gefeliciteerd met deze benoeming!