Nieuw SV Venray bestuur geïnstalleerd

Tijdens de Algemene ledenvergadering van SV Venray op 20 april heeft de vergadering unaniem ingestemd met de benoeming van een compleet nieuw bestuur van SV Venray. Met het motto “Trots op SV Venray” hopen de bestuursleden, in samenwerking met iedereen die actief is binnen de club en alle stakeholders, de club nog mooier te maken dan dat deze nu al is. De nieuwe bestuursleden zijn Loes Ewals(25), bedrijfsjurist bij Recht Direct, Danny Caelen(41), eigenaar en ondernemer bij Strijd & Kracht, Niels Hermsen(43), commercieel directeur bij Stichd, Bart Mous(45), directeur basisonderwijs, Paul Rutten(43), teamleider in het voorgezet onderwijs en Stef Smits(25), adviseur crisisbeheersing bij de Veiligheidsregio. Wim  Vievermans blijft binnen het bestuur aan als voorzitter a.i. en Daan Mous blijft binnen het bestuur als jeugdvoorzitter a.i. Met het aantreden van het nieuwe bestuur heeft SV Venray weer een groot bestuurlijk hart, met op alle vlakken de juiste expertise, om richting te geven aan deze prachtige club op weg naar een mooie toekomst. Het nieuwe bestuur gaat de komende weken hard aan het werk om taken en verantwoordelijkheden te verdelen en deze ook bekend te maken aan iedereen binnen de organisatie. Om daarna met veel enthousiasme aan de slag te gaan om er voor te zorgen dat straks iedereen binnen de club enorm trots is en blijft op SV Venray. Want SV Venray is voor iedereen, voor altijd!