SV Venray verwelkomt 60 nieuwe kinderen tijdens proeftrainingen!

IMG 0105In de afgelopen weken heeft onze vereniging 60 nieuwe kinderen en hun ouders mogen begroeten op het hoofdveld van ons mooie sportpark. SV Venray organiseerde proeftrainingen om jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar kennis te laten maken met het voetbal in hun eigen leeftijdscategorie.

Het waren hele leuke en gezellige ochtenden waarbij onze trainers met leuke voetbalspelletjes de kinderen konden laten dribbelen, passen, schieten en natuurlijk lekker partijtje spelen.

Naast onze trainers waren ook Jeroen Vullings en Bram Kersten, spelers van ons eerste elftal, aanwezig om de nieuwe talenten te enthousiasmeren.

Op zaterdag 23 april van 10.00-11.15 vind de laatste proeftraining plaats. Kom gerust kijken als je meer wilt weten over voetbal bij onze vereniging. SV Venray is namelijk voor iedereen en voor altijd!

Mocht je jouw zoon of dochter willen aanmelden bij SV Venray. Kijk op onze website svvenray.nl of klik direct op de link voor het aanmeldingsformulier; hier.

Dankjewel hoofdleiders, trainers, leiders en vrijwilligers voor de organisatie van dit leuke evenement.