Maak kennis met onze kandidaat bestuursleden!

 

Beste leden van SV Venray,

In aanloop naar de ALV van woensdag 20 april a.s. stellen de kandidaat bestuursleden zich aan jullie voor:

aspBLvrPRMijn naam is Paul Rutten, 43 jaar en samen met Wendy, Sem en Mees woonachtig in het mooie Venray. In het dagelijks leven ben ik manager onderwijs in het VO.  Van de afgelopen 43 jaar ben zo’n 35 jaar actief geweest binnen SVV. Als speler, trainer, leider en recentelijk als jeugdvoorzitter a.i. En nu stel ik dus me verkiesbaar voor het bestuur. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om ons SV Venray nog mooier en beter te maken. Dit wil ik voornamelijk doen vanuit de maatschappelijke kant van de vereniging. SVV moet van en voor iedereen zijn. Iedereen moet hier lekker kunnen voetballen en leuke momenten kunnen beleven maar het zou zo mooi zijn als we daar allemaal ook op een bepaalde manier ons steentje aan bijdragen. Daar wil ik graag de komende jaren mee aan de slag gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met de verkiesbare bestuursleden kunnen zorgen voor een SV Venray 2.0. Een SV Venray wat een prominente plek in neemt in ons mooie dorp! Want SV Venray is voor iedereen voor altijd! Mocht je meer van me willen weten spreek me dan vooral aan of mail me na de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 aspBLvrBMIk ben Bart Mous, vader van Jente en Rens en getrouwd met Monique. Ik werk als directeur van Jenaplanschool de Keg in Venray. In het verleden heb ik lang bij Venray gevoetbald en ben ik ruim 12 jaar actief geweest bij de jeugd. De afgelopen 10 jaar ben ik vooral actief geweest bij de sporten van mijn kinderen. Jente en Rens hebben jaren gehockeyd. Jente danst nu en Rens voetbalt in Leunen. Omdat ik het heel belangrijk vind dat je als ouder actief participeert, heb ik daar (een deel van) mijn vrije tijd aan besteed. 
Nu ga ik graag als bestuurslid aan de slag om onze mooie voetbalclub te versterken. Het afgelopen half jaar ben ik, gevraagd door Wim, op bestuursniveau aan het werk om wat meer lijn in overleg en afspraken te krijgen. Ik zie dat we samen nog veel kunnen door ontwikkelen en maak graag deel uit van een nieuw, enthousiast team. Met dit team en vooral de vele vrijwilligers hoop ik bij te dragen aan een gezonde club waar iedereen graag komt en van harte welkom is. Mocht je meer van me willen weten spreek me dan vooral aan of mail me na de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 


aspBLvrNHMijn naam is Niels Hermsen, 43 jaar en samen met Judith en onze kinderen Lars (12), Jens (11), Daan (7) en Imke (3) geboren en getogen in Venray. In het dagelijks leven ben ik commercieel directeur van stichd, een bedrijf dat onderdeel is van de PUMA Groep. Ik ben gestart met voetballen als 5-jarige bij SV Venray en via V.V.V. en N.E.C. ook weer teruggekeerd bij “mijn cluppie”. In de laatste jaren was ik actief als trainer binnen de jeugdafdeling (JO-7 en JO-8) en heeft tegelijkertijd Judith de rol als hoofdleider op haar genomen. We merken samen dat SV Venray nog steeds een hele mooie vereniging is, maar ook een vereniging waar we samen met jullie in enthousiasme moeten werken aan een duurzame toekomst. Ik heb daarom besloten om niet aan de zijlijn te blijven staan maar juist nu samen met een enthousiast team en de vele fantastische vrijwilligers me in te gaan zetten om een nieuwe bladzijde te schrijven in de rijke geschiedenis van SV Venray. Een bladzijde waarin we plezier beleven, we nieuwe vrienden maken, we supporters voor ons winnen en we de harten van onze fans veroveren. SV Venray is namelijk voor iedereen en zal voor altijd een prominente plek innemen in “ons Venray”. Mocht je meer van me willen weten spreek me dan vooral aan of mail me na de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 aspBLvrLEMijn naam is Loes Ewals, ik ben 25 jaar oud en woon in Merselo. Ooit begon ik daar met voetballen, inmiddels speel ik al zo’n 10 jaar bij SV Venray, op dit moment bij Dames 1. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsjurist en adviseer ik vanuit die functie ondernemers (met name binnen het MBK) over hun juridische uitdagingen. Toen ik werd benaderd voor het bestuur en de plannen voor de komende jaren hoorde werd ik direct enthousiast. Met mijn kennis van en contacten binnen de club én met mijn juridische achtergrond hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur en daarmee de ontwikkeling van SV Venray. Mocht je meer van me willen weten spreek me dan vooral aan of mail me na de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 


aspBLvrDCMijn naam is Danny Caelen 41 jaar. Samen met Peggy en onze kids Jesse (16) en Yzanne (14) wonen we in Venray. 
In het dagelijks leven houd ik mij bezig met het ondersteunen van ondernemers en topsporters op het gebied van omgang met teleurstellingen met daarbij het ontwikkelen van de juiste mindset die nodig voor de door hun te behalen resultaten. Vanaf mijn 5de gestart met voetballen bij SV Venray en daar de hele jeugdopleiding mogen doorlopen. Daarna de keuze gemaakt om mij verder door te ontwikkelen als trainer en in een nog later stadium de opleiding te volgen als hoofdopleiding. De afgelopen 18 jaar mijn voetbalrugzak  verder mogen doorontwikkelen in diverse functies als trainer en hoofdopleiding in de wijde omtrek op landelijk niveau. Maar altijd een hart gehouden voor SV Venray, mede ook door het voetballen van mijn zoon die al reeds 10 jaar binnen de vereniging voetbalt en ook trainer is bij de jongste jeugd. Graag stel ik mij beschikbaar binnen het bestuur als bestuurslid Voetbalzaken. Samen met de mede nieuwe bestuursleden ga ik graag de uitdaging aan om SV Venray naar een nog hoger plan te helpen en de vereniging weer op de kaart te zetten waar we thuis horen! Mocht je meer van me willen weten spreek me dan vooral aan of mail me na de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

aspBLvrSS

Mijn naam is Stef Smits, 25 jaar en geboren en getogen in Venray. Ik ben werkzaam bij de Veiligheidsregio als adviseur crisisbeheersing, specifiek voor de GHOR. Vroeger in mijn jeugdjaren heb ik gevoetbald in de D, C en B. Vanaf november 2020 ben ik actief binnen het bestuur als penningmeester. 
Met de aankomende nieuwe bestuurders voor de vereniging ben ik ervan overtuigd dat we veel mooie nieuwe dingen kunnen gaan realiseren, waardoor de club nog meer gaat bruisen en we een omgeving creëren waar iedereen plezier gaat beleven! Mocht je meer van me willen weten spreek me dan vooral aan of mail me na de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Laatst aangepast op dinsdag 17 mei 2022 17:37
Meer in deze categorie: « Contributie en boetes

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.