Voetballen met een beperking? Maak kennis met ons G-voetbal

Hallo sportieveling,

Heb jij altijd wel eens een balletje willen trappen, maar door een beperking nooit aan toe gekomen?

Dan ben je bij SV Venray aan het goede adres!!

Wij heten je van harte welkom om onze club te komen versterken, we hebben op dit moment 2 gemengde teams met zowel dames als heren, senioren en jeugd.

Kom vrijblijvend op een woensdagavond kijken of het iets voor jou is.
We trainen van 19.00 uur tot 20.00 uur. Als je er voor zorgt dat je om 18.45 uur aanwezig bent bij de kantine van SV Venray dan wordt je daar opgevangen.

De wedstrijden vinden op zaterdag plaats.

Wil jij meer weten neem dan vrijblijvend contact op met de hoofdleidster; Karin Peeters 0627379033