Rik Geurts terug bij SV Venray

woensdag 16 maart 2022 21:02
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Rik Geurts keert volgend seizoen terug bij SV Venray, Rik wordt assistent trainer bij het 1e elftal. Rik is geen onbekende van de vereniging. Vanaf zijn 5e begonnen als spelertje in de destijds nog F7. Waarna hij de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen tot en met een plek in de selectie. Een knieblessure noodzaakte Rik om op zijn 21e te stoppen met voetballen. Hierna heeft Rik zich op zijn trainerscarriere gericht. Hij is 6 jaar actief geweest als trainer binnen SV Venray. Zo heeft hij o.a. de 013-1, 017-1 en 019-1 getraind. Daarna besloot hij in te gaan op een aanbieding van Olympia'18 in Boxmeer. "Bij Olympia heb ik een hele mooi tijd gehad, en nog steeds, zowel bij de 019-1 als bij het 1e elftal. Tevens heb ik diverse taken in mijn takenpakket gehad als Hoofd Jeugd Opleiding. Een hele mooie club waar ik in die 4 jaar veel heb geleerd." Aldus Rik, die ook blij is om het seizoen 2022/2023 aan de slag te gaan binnen Sv Venray. "Ik ben blij terug te keren bij SV Venray. Ook in mijn tijd bij Olympia'18 ben ik de club altijd blijven volgen. De meeste spelers waarmee ik volgend jaar ga samen werken, ken ik al uit mijn periode als jeugdtrainer, dus ik weet wat ze kunnen." De 32-jarige trainer gaat samenwerken met de nieuwe hoofdtrainer Ferdi Akankan. "Het gesprek dat ik heb gehad met Ferdi voelde erg goed. Ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking, ook met de andere trainers, waarbij ik zeker de jeugd goed in de gaten wil blijven houden."

SV Venray is blij dat Rik weer terug keert op het oude nest en wenst hem veel plezier en succes toe!

Gelezen: 563 keer Laatst aangepast op dinsdag 17 mei 2022 17:48