Nieuwe trainer voor SV Venray 1

Eindelijk is het zover. Na een periode van intensieve gesprekken gevoerd door leden van onze technische commissie kunnen wij vandaag bekend maken dat SV Venray een nieuwe trainer heeft voor het seizoen 2022/2023 Wij heten onze nieuwe trainer Ferdi Akankan van harte welkom en wensen hem een mooie en succesvolle tijd toe bij SV Venray. Aan hem de taak om het goede werk van Frans Koenen en Mandy Passon een passend vervolg te geven.

Ferdi stelt zichzelf voor: "Ik heb gevoetbald bij sv Hatert, bij De Treffers en bij JVC Cuijk.
Ik heb actief gevoetbald tot mijn 39ste. Daarna direct gestart als hoofdtrainer bij sv Hatert destijds een 3e klasser. Na 2 jaar via de nacompetitie gepromoveerd waarna ik een overstap naar Quick 1888 heb gemaakt. In ons eerste jaar promoveerden we via een kampioenschap naar de 1e klasse.

Na 3 jaar Quick ben ik overgestapt naar JVC Cuijk 3e divisie. Hier heb ik helaas maar 1 jaar gewerkt omdat Cuijk stopte met prestatievoetbal op zondag.
De afgelopen 3 jaar heb ik bij 1ste klasser woezik gewerkt.

Nu ben ik toe aan mijn volgende stap en heb de ambitie om met SV Venray in de Hoofdklasse te gaan spelen.
Ik wens de ploeg dit seizoen veel succes en hoop dat ze de stap naar de Hoofdklasse kunnen maken.
Mocht het dit seizoen niet lukken dan is dat de doelstelling voor komend seizoen."

IMG 9951A