Nieuwsbrief December 2021

Nieuwsbrief december 2021

Wij staan voor de afsluiting van het Coronajaar 2021.

Een bewogen jaar waarin te weinig gevoetbald werd. Begin dit seizoen hadden wij goede hoop dat er weer een normale competitie gespeeld zou worden, maar ook die hoop is weer vervlogen. Competitievoetbal op alle niveaus, prestatief en recreatief, dames en heren, daar draait het om. Dat is de basis van SVVenray. Dit is het 3de seizoen dat geen normaal verloop heeft. Hoe het verder gaat ….

In het bestuur zijn wij heel blij met de inbreng van Bart Mous en Cash Bax die bereid zijn, het bestuur te ondersteunen in zijn vele werkzaamheden. Bart helpt mee structuur aan te brengen in de vergaderingen en Cash houdt zich intensief bezig met het vrijwilligersbeleid. Als bestuur worstelen wij met de vraag:” Wat mogen de leden van ons verwachten en wat mogen wij van de leden verwachten”.

Helaas heeft Paul Rutten besloten te stoppen met zijn werkzaamheden binnen de jeugdafdeling. Dit was niet meer te combineren met zijn dagelijks werk. Paul bedankt voor je inbreng, met Daan ben je al flink met de structuur binnen de jeugdafdeling bezig geweest. We bekijken de komende periode hoe we dit 'gat’ op kunnen vullen.

Gezien de geldende Corona-maatregelen, die op dinsdag 14 december nog eens verlengd werden, het volgende:

1. Er is geen nieuwjaarsborrel op 1 januari 2022.

2. We hebben helaas geen aandacht kunnen besteden aan het feit dat de damesafdeling 50 jaar bestond in 2021.

3. We gaan na 14 januari 2022, na de volgende Corona- update, bekijken hoe wij de trainingen al dan niet kunnen opstarten. Ons doel is zsm weer iedereen laten sporten, want “Sporten is gezond”.

4. De oude consumptiemunten die per 1 januari niet meer gebruikt zouden kunnen worden, kunnen, gezien de Coronabeperkingen, tot 1 maart in de kantine gebruikt worden. Daarna zijn alleen de nieuwe munten te gebruiken.

5. Ondanks alle Corona-maatregelen hebben leden niet stilgezeten.

· Een commissie olv Niels Hermsen, Cash Bax, Peter Kerstjens en Stef Smits heeft heel veel werk verricht om te komen tot een nieuwe kledinglijn. Begin 2022 hopen wij het resultaat van het vele werk van deze commissie te tonen. Ik ben heel benieuwd...

· Zo is er door de jeugd €1900,- opgehaald met de Grote Clubactie. Dit geld zal dan ook besteed worden voor de jeugd.

· Met de actie van de PLUS krijgen wij € 941,- bijgeschreven. Iedereen bedankt voor het sparen van punten!

· Met de actie van Wonen Limburg, gecoördineerd door Math vd Bekerom, Esther Wefels en Bernie van Lierop, hebben wij +/ - €3000,- verdiend.

Tot slot willen wij iedereen hartelijk bedanken die zich als vrijwilliger(ster), op welke manier dan ook, heeft ingezet voor SVVenray. Zonder jullie kan deze club niet bestaan. Weet dat wij jullie inspanningen voor de club heel erg waarderen, maar dat het veel te weinig wordt uitgesproken.

Allen fijne feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2022 gewenst.

Namens het bestuur, Wim Vievermans