Top Beveiliging nieuwe beveiligingspartner van SV Venray

SV Venray heeft ten behoeve van de beveiliging van het sportpark een meerjarige overeenkomst afgesloten met Top Beveiliging.

Directeur Marco Hendriks van Top Beveiliging is verheugd over de samenwerking; als geboren Venraynaar heeft Hendriks in de jeugd van SV Venray gespeeld. Hij is SV Venray altijd blijven volgen en vind het een voorrecht de club nu op deze wijze te ondersteunen.

TOP Beveiliging is niet alleen in de regio maar ook landelijk actief en biedt uiteenlopende diensten op het gebied van beveiliging en bewaking: van winkelsurveillance tot evenementenbeveiliging en van receptiediensten tot objectbewaking.