Nieuwsbrief November 2021

Nieuwsbrief SV Venray november 2021

Het eerste deel van de competitie zit er alweer op; fanatieke voetbal(st)ers, enthousiaste kaderleden en betrokken ouders. We zien weer veel voetballers genieten van het lekker samen buiten sporten. Samen doelpunten vieren, maar er ook samen van balen als een tegenstander scoort. Voetbal is niet alleen lichamelijk gezond, maar ook op sociaal vlak erg belangrijk!

Helaas zien we Coronacijfers stijgen en zien we dat daardoor nog steeds beperkingen ingesteld worden. In onze kantine moet je boven de 18 jaar een QR-code kunnen laten zien en ook vragen we iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het sporten zelf kan gelukkig wel gewoon doorgaan. Als we samen nog even doorzetten en ons verstandig gedragen, blijft dit hopelijk mogelijk. Geniet er de komende herfstperiode van! 

Coronamaatregelen vanaf zaterdag 6 november 

 Let op de volgende aandachtspunten:

  • Bij klachten kom je niet en laat je je testen
  • Ben je ouder dan 18 jaar dan moet je in de kantine een QR-code kunnen laten zien. Dit geldt niet voor vrijwilligers/coaches en trainers
  • Ben je 18 jaar of ouder dan kun je ook in het kleedlokaal gecontroleerd worden op je QR-code. Verzoek dan ook om zo veel mogelijk de kleedlokalen te mijden en thuis aan- en om te kleden. Kleine moeite en we voorkomen hiermee problemen m.b.t. handhaving van regels.

We begrijpen dat iedereen hier een mening over heeft, dat mag ook. Dit zijn echter landelijke richtlijnen. Laten we ons daaraan houden. Alleen dan kunnen we samen blijven sporten. Bedankt voor jullie begrip. 

Bezetting secretariaat 

Het secretariaat is van maandag t/m donderdag bereikbaar. Esther Wefels is van 9.30-12.00 bereikbaar én aanwezig in onze kantine. Zie voor contactgegevens onze website. Je kunt bij haar terecht met diverse (administratieve) vragen. 

Focus op werven vrijwilligers 

De komende periode gaan we extra energie steken in het werven van vrijwilligers. Onze vereniging kan niet goed functioneren als we te weinig vrijwilligers hebben. SAMEN moeten we onze club draaien, dat vraagt inzet van iedereen. Met meer schouders de taken verdelen, zorgt ervoor dat het voor iedereen haalbaar is en ook energie geeft! We zijn o.a. op zoek naar scheidsrechters, bestuursleden en medewerkers in onze kantine. Ken je iemand die interesse zou hebben of heb je zelf interesse? Neem dan contact op met Cash Bax cashbax@svvenray.nl

Binnenkort komen we met duidelijkere omschrijvingen van de functies die nog ingevuld moeten worden. 

Overleg bestuur met voorzitters commissies 

Onlangs heeft ons bestuur gesproken met de voorzitters van verschillende commissies. Doel was om te verduidelijken waar we als vereniging mee bezig zijn, maar ook om op te halen wat er goed/minder goed loopt. Trots zijn we op wat loopt en de inzet die gepleegd wordt en het moge ook duidelijk zijn dat er nog voldoende verbeterpunten zijn. Denk hierbij aan de interne communicatie, de invulling van openstaande vrijwilligersplekken en bijvoorbeeld de aanpak van grensoverschrijdend gedrag. 

Het was een intens en ook kritisch gesprek met elkaar. Dit gesprek herhalen we enkele malen per jaar om SAMEN de vereniging een stap verder te helpen. 

Samenstelling bestuur 

Ons bestuur heeft maar een gering aantal vaste gezichten. Omdat een bestuur niet alleen actuele, lopende zaken moet kunnen afhandelen, maar vooral vooruit moet kunnen denken/handelen sluiten er sinds het begin van het seizoen een aantal personen aan om het bestuur te ondersteunen. In het begin van 2022 hopen we naar een meer structurele invulling van het bestuur te komen.

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.