eClicker ICT-partner van SV Venray

De ontwikkelingen op ICT-gebied binnen SV Venray hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, mede doordat de KNVB een flinke digitaliseringsslag heeft doorgevoerd in haar communicatie naar de voetbalclubs toe. SV Venray heeft fors geïnvesteerd in haar ICT-netwerk en is er trots op dat eClicker bereid is om als ICT-partner van SV Venray te willen fungeren.

eClicker biedt ICT diensten voor thuis en op de zaak en heeft zich een sterke positie in de regionale markt verworven.

Met de kennis en ondersteuning van eClicker zal SV Venray nog beter in staat zijn haar doelstellingen voor wat betreft digitalisering verder vorm te geven.