"Pluum" voor vrijwilligers SV Venray

Pluum kl

Onlangs reikte wethouder Chantal Nijkerken – De Haan de Pluums uit aan vrijwilligers uit de Venrayse gemeenschap. De Pluum is een blijvende blijk van waardering voor vrijwilligers die volgens hun vrijwilligersorganisatie een pluim verdienen. SV Venray heeft Joep Vievermans, Jan Bonants en Jo Smits vanwege hun jarenlange verdiensten voor de club voorgedragen. Zij ontvingen dan ook het certificaat en het beeldje ‘De Pluum’. De beeldjes zijn gemaakt door deelnemers van het Activiteiten Centrum van SGL, mensen met een niet aangeboren hersenaandoening.

Joep, Jan en Jo namens SV Venray van harte gefeliciteerd en heel veel dank voor jullie inzet voor onze club!