Plus: Spaar je club gezond

Als meest verantwoorde supermarkt staan we klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf nu gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaan we duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond!

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Van voetbalclub tot breiclub, jij mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw club!

Geef jouw club een steuntje in de rug
De unieke code op de voucher kun je online activeren op de actiesite plus.nl/sponsorpunten. Vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je jouw sponsorpunt(en) schenkt. In totaal doen duizenden clubs en verenigingen mee aan de spaaractie verdeeld over 268 PLUS winkels. Het sponsorbedrag dat we gaan verdelen is ruim 3,2 miljoen euro.

Maak kans op een PLUS Cadeaukaart
Maak wekelijks kans op één van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro! Activeer jouw sponsorpunt(en) op de actiesite plus.nl/sponsorpunten en word clubsponsor van de week. Hoe meer sponsorpunten je activeert, hoe meer kans je maakt. Lees hier de actievoorwaarden van deze winactie.

Scan en spaar met de PLUS app
Uiteraard is digitaal sponsorpunten sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. En wanneer je digitaal spaart met de PLUS app, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis!

Spaar nog sneller voor jouw club of vereniging!
Bij wekelijkse actieproducten ontvang je één extra sponsorpunt. En hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie! Bekijk hier alle actieproducten van deze week.

Meer informatie via website Plus

Meer in deze categorie: « Coronaprotocol SV Venray