Voorzitter Peter Kerstjens treedt af

bericht bestuur 1

Tijdens de algemene ledenvergadering van 5 juli jl. heeft Peter Kerstjens aangegeven zijn taken als voorzitter van SV Venray neer te leggen. Hij kan de rol van voorzitter niet combineren met zijn nieuwe baan. Peter zal zijn bijdrage aan de vereniging blijven leveren en gaat natuurlijk zorg dragen voor een goede overdracht. Wij danken hem heel hartelijk voor alles wat hij de afgelopen jaren voor de club heeft gedaan.

De taken van Peter Kerstjens worden voorlopig waargenomen door de overige leden van het bestuur. Bestuurslid Technische Zaken Wim Vievermans zal voorlopig fungeren als voorzitter ad interim.

Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter die leiding kan gaan geven aan SV Venray. De hoop is om deze voorzitter zo snel als mogelijk voor te dragen en te benoemen. We zullen daarover blijven communiceren.

Bestuur SV Venray

Meer in deze categorie: « SV Venray Kick-Offdag