Gratis deelname voor leden SV Venray aan de singelloop

Singelloop2018

Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop 2021!

De zevende editie van de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop zal plaatsvinden op 3 oktober 2021. Achter de schermen wordt door de organisatie al hard gewerkt aan de voorbereidingen. Gezien de dalende coronabesmettingen en de huidige versoepelingen hebben wij er alle vertrouwen in dat deze editie wél door kan gaan.

Net als anderen jaren kunnen de leden van SV Venray ook dit jaar weer kosteloos deelnemen. De inschrijving verloopt via de ledenadministratie. Wil je deelnemen, mail dan jouw gegevens door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: Afstand, Naam, Adres, Geboortedatum, Mailadres, telefoonnummer en telefoonnummer bij ongevallen. Tevens aangeven wat de te verwachten eindtijd gaat worden en natuurlijk of je gaat wandelen of hardlopen.
Aanmelden en dus kosteloos deelnemen via SV Venray kan t/m 1 september 2021.

Wij hopen op veel inschrijvingen!

Het volledige programma van de singelloop en meer informatie is te vinden op: Venrayse Singelloop

SV Venray wenst alle deelnemers veel succes!

Meer in deze categorie: SV Venray – Club van 100 »