KNVB Amateurvoetballoterij: Steun SV Venray

SV Venray doet, in samenwerking met de KNVB, mee aan de 'Amateurvoetbal Loterij'.

Zowel sportief als financieel gezien was het een pittig jaar. Daarom organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland de Amateurvoetbal Loterij.

Van elk lot gaat €2,- rechtstreeks naar onze club. Door een lot te kopen maak je tevens kans op allerlei gave voetbalprijzen. De trekking is op 12 juli. Op 13 juli worden de winnaars bekend gemaakt.

Lot(en) kopen doe je hier op de website van Amateurvoetbal Loterij, tot 12 juli aanstaande.

Jouw steun is uiteraard meer dan welkom!