Steun SV Venray binnenkort, maar begin nu alvast met de warming-up

Voorheen bekend als de Rabobank Clubkas Campagne, start binnenkort Rabobank Clubsupport. Dit werkt in feite hetzelfde. Maar je dient jezelf wel eerst op te warmen. Niet letterlijk, maar door je nu als Lid aan te melden kan je SV Venray helpen.

Om te kunnen stemmen, op SV Venray; dien je lid te zijn van de Rabobank Horst-Venray. Alleen Rabobankleden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

Dus doe SV Venray en jezelf een plezier, want hoe meer opbrengst voor SV Venray hoe beter voor alle leden én meld je aan als Lid van Rabobank Horst-Venray. Dit kan via deze link.
Mocht je al Lid zijn, helemaal prima. Gewoon zo houden wat ons betreft.

Zodra de stemperiode (bijna) van start gaat, zullen wij verdere informatie over Clubsupport delen.

Alvast bedankt voor jouw hulp aan SV Venray.