Teamfoto's

teamfotos

Het voetbal seizoen is voor de meeste teams alweer begonnen. Velen van jullie zijn al druk bezig geweest met trainen, vriendschappelijke-en bekerwedstrijden. Dat betekent ook dat het weer tijd is voor de jaarlijkse vastlegging van jouw team op de 'gevoelige' plaat. Onderstaande data is er een fotograaf aanwezig op het sportpark om teamfoto’s te maken.

Zaterdag 21-9
Zaterdag 28-9
Zondag 29-9
Zaterdag 5-10

Doel is om van ieder team een foto te maken. Zorg er dus voor dat je op één van aangegeven data met je team aanwezig bent. Mocht het door slechte weersomstandigheden niet mogelijk zijn foto’s te maken zullen we dit communiceren. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Wij rekenen op ieders medewerking!

Commissie PR & Communicatie