Venrayse deelname aan internationaal toernooi ”Beau Vilters memorial 2019”

Geschreven door
Gepubliceerd in Junioren
zondag 18 augustus 2019 18:11
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beau Vilters Toernooi 2019 SVV3

Op 17 en 18 augustus vond het Beau Vilters memorial (o-17) toernooi plaats in Herten. Dit toernooi wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Beau Vilters die in 2015 op 18 jarige leeftijd verongelukte. Beau was een zeer getalenteerde voetballer bij VVV.
Ook dit jaar weer een indrukwekkende deelnemerslijst: AEK Athene, Willem II, VVV, Fortuna Sittard, FC Kopenhagen, KAA Gent, FC Volendam, Nordjaeland, Polonia Warschau, Almere city en Mitsubishi Yowa.
Naast deze teams wordt er ieder jaar ook een regio team samengesteld speciaal voor deze gelegenheid. Het regioteam bestaat uit jongens van verenigingen uit de regio Limburg en Oost-Brabant. Ze zijn één jaar ouder dan de tegenstanders van de profclubs. Ook het broertje van Beau Vilters speelt in het regio team. Vanuit SV Venray waren Tim Jeuken, Mohamed Hilami, Floris Rutten en Siem de Bruijn geselecteerd voor deze gelegenheid. Het resultaat van het regioteam met “onze” jongens mag er zijn. Zij bleven overeind in het profgeweld en behaalde een verdienstelijke 6e plek.

Beau Vilters Toernooi 2019

Gelezen: 389 keer Laatst aangepast op dinsdag 17 september 2019 11:24