eClicker sponsor Voetbaldagen 2019

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zonnige start van de voetbaldagen 2019

Op ons sportpark verzamelden deze ochtend de jongens en meisjes die dit jaar deelnemen aan onze Voetbaldagen. Samen met de stafleden gaan zij er een leuke week van maken vol voetbal, spel en plezier.

Dit jaar heeft het bedrijf eClicker de spelers voorzien van shirts, zij sponsoren deze editie van de Voetbaldagen. Waarvoor dank!
-----
Wij van eClicker vinden het belangrijk dat jonge kinderen en trainers binnen een vereniging zich kunnen ontwikkelen, door met plezier te kunnen sporten. Toen de organisatie van de voetbaldagen kwam met de vraag om de voetbaldagen te sponsoren hoefde wij niet lang na te denken. Wij vinden het een leuk initiatief en hopen dat iedereen een leuke week tegemoet gaat!
-----
eClicker - ICT diensten voor thuis en op de zaak!

eClicker is een servicebedrijf en heeft voor u als particulier én als MKBer alles onder één dak: van computerreparatie, ICT-hulp op afstand of ondersteuning ter plaatse tot telefonie, VoIP, internet en camerabeveiliging.
eClicker denkt met u mee en helpt u in begrijpelijke taal het probleem op te lossen. Op afstand of bij u ter plaatse. Op maat en snel. En dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Bespaar uw kostbare tijd! Met de ICT diensten van eClicker Venray zijn uw ICT zorgen snel verdwenen.
eClicker Venray is er voor al uw ICT-vraagstukken én meer!
Ons eClicker ICT-team bestaat uit professionele, ervaren en gecertificeerde medewerkers.
Uw voordelen:
u krijgt een vast en vertrouwd aanspreekpunt;

het ICT-team is op de hoogte van uw ICT-omgeving

wij denken vanuit alle perspectieven met u mee

vinden altijd een passende oplossing

werken samen met erkende business partners