Nieuwe trainer voor Heren 2

Venray stelt trainer heren 2 voor.

Voor het komende voetbalseizoen is André Borgers de nieuwe trainer van SV Venray heren 2.
André is gehuwd en heeft 4 uithuizige kinderen en woont in Arendonk.
Hij begon zijn voetballoopbaan bij Germinal Ekeren, eerst als keeper later als veldspeler.
Zijn eerste trainersklus was Broekkant sport uit Arendonk, waar meteen gepromoveerd werd.
Besmet met het trainersvirus heeft hij gedurende zijn trainerschap in Arendonk 3 jaar een trainerscursus gevolgd met als resultaat trainer UEFA b.

Een flinke stap hoger was trainer 3 bij Witgoor Dessel.
Nadat verschillende collega trainers hun heil vonden bij clubs in het Nederlandse Brabant, belandde hij 2 jaar later in Hapert.
Hij beschouwt Venray als een schitterende uitdaging en hoopt nog veel te leren van zowel Frans Koenen
alsook van andere clubleden.

Wij wensen André heel veel succes!