Toos bedankt!

Na ruim 20 jaar komt er een eind aan de was activiteiten van Toos van de Wal. Al die jaren heeft zij, vooral voor de jeugdafdeling maar ook voor seniorenteams van SV Venray, vele shirts gewassen en gevouwen. Voor sommige teams waste zij zelfs de broeken en sokken, broeken soms wel 2 tot 3 keer om ze weer hagelwit te krijgen. Vele zaterdagen is ze grotendeels in de weer geweest voor de club en hingen overal in huis en in de tuin shirts te drogen. En met wassen, vouwen en strijken als hobby deed ze dat graag. Het aantal te wassen shirts nam de afgelopen jaren steeds verder af omdat teams sinds de oprichting van het Kledingfonds vaker een eigen set shirts kregen en het wassen in eigen beheer deden. Daarbij komt dat ook de jaren gaan tellen (Toos is 82 jaar!) en zij op zaterdag wat vaker leuke dingen wil gaan ondernemen met haar kinderen en kleinkinderen. In goed overleg hebben we daarom besloten dat het “goed is geweest”.

Toos, namens SV Venray wil ik je hartelijk bedanken voor alle uren die je bezig bent geweest met het wassen van onze shirts zodat onze spelers elk weekend weer in schone shirts het veld op konden. Wij wensen je nog heel veel mooie (zater)dagen met je kinderen, kleinkinderen en anderen toe en hopen je ook nog vaak tegen te komen op het voetbalveld als je naar je kleinkinderen komt kijken. Dank je wel!!!

Namens bestuur en leden van SV Venray,

Ellie Camps
Voormalig Jeugdvoorzitter

(op de foto Toos als vrijwilliger vd maand mei 2018)